o kazara yorumu sayarken@Bully gözlüğü haketmis ne demek Turhani tercih etmek![]()
@Çiğdem- sokak sanatini sezon finali için diziye aldım halkın Polisi için savcı umut olucak celal dumanın kardeşine çalışacak @Çiğdem-@MayısKralı çocuk yarışmana oy atıyor gelip bir göz atsana aaa![]()
@sokak sanati savcı olmussun ayoll
@MayısKralı çocuk yarışmana oy atıyor gelip bir göz atsana aaa![]()
ben getirdim yapış yakasına @pompy gerisi sende ayollDur oylama işlerini yeni hallettim bakıcam şimdi![]()
hhahaha ohaaa @pompy ilk defa gözlük attığını görüyorum 😱😱😱 @xemrexxx @mrt-06 @Harunnn60 @cookies @EFE UYSAL
ama turhanın yanında olup karşımızda olmana kafana gözlük atmasındada çocuk haklı ayoll ilk gözlüğü doğru şekilde gitmiş![]()
![]()
![]()
o kazara oldu
İlkler benden sorulur@Bully gözlüğü haketmis ne demek Turhani tercih etmek![]()
hhahah çarpılırsın ayoll allah tarafından gelmiş o gözlük kazara olmusyaİlkler benden sorulur
Normal şartlarda Çiğdemci olurduk ama Turhan'ın adamı olarak diziye dahil olacam, role adapte olmam lazım
Admin yetkilerimle gözlüğü kaldırayım da görün siz![]()
Geçen de bana kalp atmıştı çok şaşırmıştım.hhahaha ohaaa @pompy ilk defa gözlük attığını görüyorum 😱😱😱 @xemrexxx @mrt-06 @Harunnn60 @cookies @EFE UYSAL
ama turhanın yanında olup karşımızda olmana kafana gözlük atmasındada çocuk haklı ayoll ilk gözlüğü doğru şekilde gitmiş![]()
![]()
![]()
hhaha sana doğru birşey atmış cnm @Bully sen kadar şanslı olamamışGeçen de bana kalp atmıştı çok şaşırmıştım.![]()
Geçen de bana kalp atmıştı çok şaşırmıştım.![]()
o bir tepkiydi bildirim gidiyormu diye gidiyormuş @MayısKralıGeçen bir konuda herkese olmamış atmıştı![]()
@destere ninde farklı smile kullandığı anlarda şaşırıyorumGeçen bir konuda herkese olmamış atmıştı![]()