Dizimedya dizisine çeki düzen vermeli benden başka bakan yok Temmuza kadar idare et dizimedyayı çok uzun yazıyor onu kimse okumaz
Ben kaç kere dedim kısa yaz diye benide dinlemiyor ki
Dizimedya dizisine çeki düzen vermeli benden başka bakan yok Temmuza kadar idare et dizimedyayı çok uzun yazıyor onu kimse okumaz
Serhan benim dizi uzun diyor uzun mu @vadikızıBen kaç kere dedim kısa yaz diye benide dinlemiyor ki
Halkın Polisinin Sezon Finali çok uzun olucak 36 sahne olabilir @MayısKralı aslında sezon finalini 240 da yapıcaktım Harun o patlamada ölücekmi iş yeni sezonamı kalıcak @vadikızıBana göre uzunluk iyi
Halkın Polisinin Sezon Finali çok uzun olucak 36 sahne olabilir @MayısKralı aslında sezon finalini 240 da yapıcaktım Harun o patlamada ölücekmi iş yeni sezonamı kalıcak @vadikızı
Dizimin hedef kitlesi dosi ve destere kaçınca 240 bölüm yazdım 237 den 240 birleştirdimSezon finali için 36 sahne çok değilmi ya
Dizimin hedef kitlesi dosi ve destere kaçınca 240 bölüm yazdım 237 den 240 birleştirdim
@dizi kolik
Sihirli Hayatlarda Çiğdemle turhanın karşılaşmasında çalıcak bu şarkı bide Halkın Polisinde sezon finalinde@Çiğdem- @vadikızı
Arka sokakların sezon finalinde 16 kişi vurulmuş kuaföre keskin nişancı saldırısı yada evden çıkarken pusu herkese birdenÇok güzel bir türkü ya zaten Selda bağcan türküleri sevilmezmi ya😉
Arka sokakların sezon finalinde 16 kişi vurulmuş kuaföre keskin nişancı saldırısı yada evden çıkarken pusu herkese birden
turhanı yenecem inş@dizi kolik
Sihirli Hayatlarda Çiğdemle turhanın karşılaşmasında çalıcak bu şarkı bide Halkın Polisinde sezon finalinde@Çiğdem- @vadikızı
@Bully videoya bak ayoll unutma@dizi kolik
Okuyacağını unuttu turhan konusunda neder @Bully
Evet okudum sonunda
aaa evet pompy çok güzel şarkılar koyuyorEvet okudum sonundapompy'nin cümleler arasında boşluk bırakması güzel olmuş, yani yine bir şey anlamadım tabii ama gözü yormamış oluyor en azından
Turhan'ım döktürmüş yine
Pis @destere bu dizide de karşıma çıktı, Çiğdem'i tehdit etmiş bir de, ben de diziye dahil olup destere'yi ördeğe çevirmek isterim pompy
Bu arada konudaki şarkı harika, pompy reyiz müzikten anlıyor![]()
tamam eklerim gerçek adınla değil evren boğaoğlu olarak @BullyEvet okudum sonundapompy'nin cümleler arasında boşluk bırakması güzel olmuş, yani yine bir şey anlamadım tabii ama gözü yormamış oluyor en azından
Turhan'ım döktürmüş yine
Pis @destere bu dizide de karşıma çıktı, Çiğdem'i tehdit etmiş bir de, ben de diziye dahil olup destere'yi ördeğe çevirmek isterim pompy
Bu arada konudaki şarkı harika, pompy reyiz müzikten anlıyor![]()
Yok bilmiyorum Çiğdem, o kadar takip edemedim henüztamam eklerim gerçek adınla değil evren boğaoğlu olarak @Bully