@Bully @eskici bildirim geliyorsa cevap verin @FaJi @turkuazz @MasacRE- @
Fragman 23.bölüm bu bölümden sonra bayram arası olucak
Turhanın planı ne olucak zombiler kimi kaçırdı robot nerden çıktı leyla kovulacakmı periler heyeti başkanın periliçe sarayını kaybedicekmi Turhanın tuzağı işe yarıcakmı büyük savaş başlıyormu @Çiğdem- @Harunnn60 @Yiğitt @cookies @emree-29 @vadikızı
Turhanı haklarım inş@Bully @eskici bildirim geliyorsa cevap verin @FaJi @turkuazz @MasacRE- @
Fragman 23.bölüm bu bölümden sonra bayram arası olucak
Turhanın planı ne olucak zombiler kimi kaçırdı robot nerden çıktı leyla kovulacakmı periler heyeti başkanın periliçe sarayını kaybedicekmi Turhanın tuzağı işe yarıcakmı büyük savaş başlıyormu @Çiğdem- @Harunnn60 @Yiğitt @cookies @emree-29 @vadikızı
ona zombi değil seri katilin infaz listesinde olurAT @eskici yide zombilere cnm sana destek vermeyeni at
Yarın Halkın polisi var kurtlar vadisi gününde ve saatinde 21.45 teSen yazarsin da güzel olmaz mi reyiz
Bakariz reyiz firsatim oldukca okurumYarın Halkın polisi var kurtlar vadisi gününde ve saatinde 21.45 te
Halkın Polisinde belki Yeni sezona Bernayı sokabilirim Sezon finaline YENİ Düşman Turabi Hüsnün düşmanı @eskici Timur Acar mesutun düşmanı uğur ARSLAN Hakanın Düşmanı ALİ OZAN MÜDÜRÜN DÜŞManı şükrü özyıldızBakariz reyiz firsatim oldukca okurum
Biliyorum reyiz ama tehlikleli oldugu icin öyle dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?