YS Sihirli Hayatlar 20.Bölüm

Sihirli Hayatlar
20.Bölüm
Ramazan özel bölümü
Alara başkomiserin devresi ortaya çıkıyor vişne Periler esirgeme kurumunda en iyi arkadaşı sihirlerini bir çete kullanıyor ve onu hemen kimsesiz çocuklar perisine şikayet ediyor
Ve bu çete perilerdende ve fanilerin olduğu kimsesiz çocukları kaçırıp bir örgüt oluşturuyor adamlar yakalanır ama serbest kalırlar Alara başkomiserin devresi her şeyi biliyordur ve ihbar edenleri söyler vişnenin peşine düşen en iyi arkadaşı artık baş düşmanlardır

Alara başkomiserin hayatını devresi üç defa kurtarmıştır ama sevgilisi ölünce ramazanda ceseti kilisede bulunmuş ve polis vurmuş canlı bomba olarak

Harun müdür ama bomba oyuncakmış bu tuzağı kuranlar yakalanamamış harun müdürü hapisten kaçıran Alara başkomiser bir gün suçsuzluğun ispatlanıcak sahte kimlikle emniyet müdürü olur estetik ameliyat olur Kurt müdür olarak bilirler yine çıktılar karşımıza ya bunu yaptığın belli olursa
bu oyuncak bomba ama bunu yapıcak kişi bir hipnoz onu gerçek zannettirir
psikologa gitmiştin demekki sıkıntı psikologta o zaten psikolog değildi öldürmüşler senin psikologu o bir hipnozcu ve bu işin arkasında o vampir

Bu hayalet vakasıda bitmemiştir
Mafya babasının arkasında o gizemli servis vardır Alara başkomiseri devresi üç defa kurtarmıştır
Arapların ölümü ve emniyeti basan domuz Ramazanda polislerin dağıttığı yemek domuz etiyle değişmiş
Ve domuz eti yiyenler ölmeye başlıyor

Radikal örgüt Emniyete domuzları yollar domuzlar dile gelir banka soygunu Peşindedir Alara başkomiser
Ve Faryalı müdür ve ekibi

Hastahaneye olan silahlı saldırı Melek kurtarır Enisin durumu kritiktir Harununda

Alara başkomiser kafasından vurulur
Vişne çatışmaya girer Beroşun tanıdığı doktor ekibi Alara başkomiser ve ekibini kurtarır
Alara başkomiser dünya ne kadar küçük yine karşılaştık Atılgan kanlı Patron hahaha budefa iyiler kazanacak Ömerin büyük patronu şirketin sahibi özellikle evinde sahibi ve mahallenin hatta belediyenin

Çiğdem işte büyük balık diye buna derim

Ramazanda Emniyete domuz kafası gelir ve bir okulu domuz basar ve o domuzlar konuşuyor Radikal örgütün selamı günahlarınızı ağır ödeyeceksiniz idam geliyor hazırlanın
Birinizi yiyecem der domuz okul müdürünü yemeye çalışır kantini yakarlar öğrencileri fırına koyar hepiniz patlamış mısır olucaksınız
20.bölümün sonu
@Çiğdem-
@destere @Harunnn60 @beyazsoy @Yiğitt @vadikızı

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
konuşan dile gelen ve karakol basan pişmiş domuzları ve de alarayı üç kez kurtaran devresiyle muhteşem bir bölüm olmuş @pompy kalemine sağlık :)

hhahha ahh sahneye bak ayoll konusan domuzlar okula girip müdüre seni yiyecem diyor
:A :A :A @destere @pompy @Bully @Harunnn60

Ramazanda Emniyete domuz kafası gelir ve bir okulu domuz basar ve o domuzlar konuşuyor Radikal örgütün selamı günahlarınızı ağır ödeyeceksiniz idam geliyor hazırlanın
Birinizi yiyecem der domuz okul müdürünü yemeye çalışır kantini yakarlar öğrencileri fırına koyar hepiniz patlamış mısır olucaksınız
konuşan domuzlar kısmını bende sevdim:) alaranın devresine noluyor orda ufak bir karışıklık oldu zihnimde devreyi duyunca devreler gitti :) @Harunnn60 u alara komser kaçırıyormuş o kısmını sevmedim bırak içerde kalsın:)

konuşan dile gelen ve karakol basan pişmiş domuzları ve de alarayı üç kez kurtaran devresiyle muhteşem bir bölüm olmuş @pompy kalemine sağlık :)

konuşan domuzlar kısmını bende sevdim:) alaranın devresine noluyor orda ufak bir karışıklık oldu zihnimde devreyi duyunca devreler gitti :) @Harunnn60 u alara komser kaçırıyormuş o kısmını sevmedim bırak içerde kalsın:)
Sezon finali geldi artık hala uzatıyor konuları. :(

Son düzenleme:
aa vlla nutmusum onu ama polisiye gibi kalmıs aklımda :A
sezon finalini olaylı yapmıştım sebep @destere boykot yaptı diye diziyi korumaya aldım atacanın sağ solu belli olmaz diye dediğim çıktı iyiki almışım yaza yoksa Adalet peşindeye devam edecektik tek diziyle yani @Çiğdem- atacan bana yeni bir dizi için izin vermezdi Sihirli Hayatlar yazın devam @Çiğdem-

yeni dizi yok @Çiğdem- oda halkın Polisi geç sezon finalinden @destere için bir kaç bölüm polisiyeden uzak tutmaya çalışıyım Adalet peşindeyi @Çiğdem-

Son düzenleme:
@pompy den aşk konulu dramatik ve şehvetli bir senaryo bekliyoruz :)
Malesef bu sezon yok Boykot yaptığın diziyi koruma sezon finaline sokmuştum atacanda devamını biliyor Adalet peşinde işte zaten aşk dizisi girmem sen kayboluyorsun Adalet peşindede aşkla başlıcak Halkın Polisi sezon finali olsun öyle ilk önce fenerbahçenin durumunu bekliyorum @destere

Sihirli Hayatlar 21.Bölüm Vişne tuzak kuruyor ve herkesi yakalıyor arkadaşınıda ve onun çetesini büyük tatil için hazırlanan Harun müdür istanbulda yetkiyi Alara başkomiser ekibe liderlik yapıcaktır Enis komiser Alaranın ekibine katılır ama bir düşman hazırolda bekliyordur izmire hoşgeldin devrem hediyem süper olucaktı izmire hoşgeldin hediyesi beroş şüphelenir ve canlı bomba canlı bombayı fırlatır üstüne dolabı atar ve bomba patlar
Alara başkomiser sinirlenir ne canlı bombamı tatildede mesaiye kalır harun müdür harun müdürün eski arkadaşı onlar izmir il emniyet müdürlüğü Asayiş ekibi Harun eski ekibiyle operasyon yapıcak odası ona verilir O hipnozcuyu yakaladık sayenizde ama bu kim mesaj Beni bulamıcaksın devrem biliyorsun karda yürürüm izimi belli etmem bu tam bir hayalet ve üstü üstüne bir seri katili saklıyan bir polis çok uyanıktır hata yaptırır ve Melek aşık olur ama dodo da Melek in aşık olduğu oğlanın babasına aşık olmuş beroş sinirlenir
Sihirli Hayatlar Yaz boyu devam edecek ve olucak özel bölümler Ramazan bayramı özel Kurban bayramı özel Zafer bayramı Özel @Çiğdem- @destere

Sihirli Hayatlar 21.Bölüm Vişne tuzak kuruyor ve herkesi yakalıyor arkadaşınıda ve onun çetesini büyük tatil için hazırlanan Harun müdür istanbulda yetkiyi Alara başkomiser ekibe liderlik yapıcaktır Enis komiser Alaranın ekibine katılır ama bir düşman hazırolda bekliyordur izmire hoşgeldin devrem hediyem süper olucaktı izmire hoşgeldin hediyesi beroş şüphelenir ve canlı bomba canlı bombayı fırlatır üstüne dolabı atar ve bomba patlar
Alara başkomiser sinirlenir ne canlı bombamı tatildede mesaiye kalır harun müdür harun müdürün eski arkadaşı onlar izmir il emniyet müdürlüğü Asayiş ekibi Harun eski ekibiyle operasyon yapıcak odası ona verilir O hipnozcuyu yakaladık sayenizde ama bu kim mesaj Beni bulamıcaksın devrem biliyorsun karda yürürüm izimi belli etmem bu tam bir hayalet ve üstü üstüne bir seri katili saklıyan bir polis çok uyanıktır hata yaptırır ve Melek aşık olur ama dodo da Melek in aşık olduğu oğlanın babasına aşık olmuş beroş sinirlenir
Sihirli Hayatlar Yaz boyu devam edecek ve olucak özel bölümler Ramazan bayramı özel Kurban bayramı özel Zafer bayramı Özel @Çiğdem- @destere
Bekliyoruz cnm :A