ben oklavamla kurtarırım vadikızını sağlam kayaya sığınmış ayoll
Sen oyunu yolla bakalaım önce öyle kurtarıcamİnşallah büyük merakla bekliyorum kurtarmanı çiğdem
Biraz uzun sürecek konu Sen kaderinin değiştiğini bilmiyorsun evleniceğin faniyi öldürdü Bu konuya Sihirle müdahale etmek yasak tek yolu var Vişnenin dudaktan öptüğü kişinin gerçek aşk olması lazım Yada Melek in sevgilisi bulması lazım bunun için eda Yavuza ne zaman aşık oldu ama bu onunda kaderini etkiliyorSen oyunu yolla bakalaım önce öyle kurtarıcam
videonun görüntüsü video silinmiş gibi görünüyor sol tarafına 14 yazan yere tıklayıp şarkıya tıkla vşdeoda sorun yok
Sen oyunu yolla bakalaım önce öyle kurtarıcam
videonun görüntüsü video silinmiş gibi görünüyor sol tarafına 14 yazan yere tıklayıp şarkıya tıkla vşdeoda sorun yok
Catlien & Flash aşkı yeni sezonda bizi bekliyor hadi bakalım gebersin.sezon finalinde belli olucak ölüp ölmüceği ama inş kurtulucaz cnm
son bölüm çok heyecanlıydı ama bugün yeni bölüm çıkmadı ne çok ara veriyorlar
caitlien ile çok önemli gelişmeler var izlemelisin bir an önce ayollCatlien & Flash aşkı yeni sezonda bizi bekliyor hadi bakalım gebersin.
Bugün boştum şansıma misafir gelecek.caitlien ile çok önemli gelişmeler var izlemelisin bir an önce ayoll
sen yine çok ilgilenmek zorunda kalmıyorsundur bizim komsu kadınlara servisi falan ben yapıyorum odamada kaçamıyorum birde ne zaman evlenicen sen kızım şöyle bir akrabam var muhabbetine girdilermi tamamBugün boştum şansıma misafir gelecek.Yine sahte sahte gülümseler, muhabbetler öffff sevmiyorum misafir gelmesini.
Offf ne kadar utanç verici olmalı senin için ablacım. Misafileriniz birde @xemrexxx ayarındaysa abowww odaya da kaçsan uzaya da kaçsan çenelerinden kurtulamazsın.sen yine çok ilgilenmek zorunda kalmıyorsundur bizim komsu kadınlara servisi falan ben yapıyorum odamada kaçamıyorum birde ne zaman evlenicen sen kızım şöyle bir akrabam var muhabbetine girdilermi tamam
hhahha aaa hiç sorma burada @xemrexxx evde komşu kadınlar çeneleri aynı ayollOfff ne kadar utanç verici olmalı senin için ablacım. Misafileriniz birde @xemrexxx ayarındaysa abowww odaya da kaçsan uzaya da kaçsan çenelerinden kurtulamazsın.
Artık "nasılsın Çiğdemcim" yerine "Nişan yaptın mı" diye soruyorlar yani.hhahha aaa hiç sorma burada @xemrexxx evde komşu kadınlar çeneleri aynı ayoll
kadın biliyor nişan falan yapmadığımı her geldiğinde nişan falan varmı diyer soruyor haftada 3 kere gelse hep aynı muhabbet sankı 1 günde hemen nişan takacam
hahaha evet evlenmemem tüm millete dert yapmış ayollArtık "nasılsın Çiğdemcim" yerine "Nişan yaptın mı" diye soruyorlar yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?