Sihirli Hayatlar 10.Bölüm

Annen @Dosi hapsetti annene karşı çıktın diye @vadikızı
Seni bir tek kurtaracak kişi @Çiğdem-
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
😱Abuu demek beni hapsetti dosi ne yaptımda karşı çıktım acaba ben
@Dosi seni çok özledim ben ya:T
ben oklavamla kurtarırım vadikızını sağlam kayaya sığınmış ayoll :A :A :A

Sen oyunu yolla bakalaım önce öyle kurtarıcam :A

videonun görüntüsü video silinmiş gibi görünüyor sol tarafına 14 yazan yere tıklayıp şarkıya tıkla vşdeoda sorun yok :A
Biraz uzun sürecek konu Sen kaderinin değiştiğini bilmiyorsun evleniceğin faniyi öldürdü Bu konuya Sihirle müdahale etmek yasak tek yolu var Vişnenin dudaktan öptüğü kişinin gerçek aşk olması lazım Yada Melek in sevgilisi bulması lazım bunun için eda Yavuza ne zaman aşık oldu ama bu onunda kaderini etkiliyor

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün boştum şansıma misafir gelecek. :A Yine sahte sahte gülümseler, muhabbetler öffff sevmiyorum misafir gelmesini. :(
sen yine çok ilgilenmek zorunda kalmıyorsundur bizim komsu kadınlara servisi falan ben yapıyorum odamada kaçamıyorum birde ne zaman evlenicen sen kızım şöyle bir akrabam var muhabbetine girdilermi tamam :A :A :A

sen yine çok ilgilenmek zorunda kalmıyorsundur bizim komsu kadınlara servisi falan ben yapıyorum odamada kaçamıyorum birde ne zaman evlenicen sen kızım şöyle bir akrabam var muhabbetine girdilermi tamam :A :A :A
Offf ne kadar utanç verici olmalı senin için ablacım. Misafileriniz birde @xemrexxx ayarındaysa abowww odaya da kaçsan uzaya da kaçsan çenelerinden kurtulamazsın. :F :(

Offf ne kadar utanç verici olmalı senin için ablacım. Misafileriniz birde @xemrexxx ayarındaysa abowww odaya da kaçsan uzaya da kaçsan çenelerinden kurtulamazsın. :F :(
hhahha aaa hiç sorma burada @xemrexxx evde komşu kadınlar çeneleri aynı ayoll :A

kadın biliyor nişan falan yapmadığımı her geldiğinde nişan falan varmı diyer soruyor haftada 3 kere gelse hep aynı muhabbet sankı 1 günde hemen nişan takacam
:A :A :A

hhahha aaa hiç sorma burada @xemrexxx evde komşu kadınlar çeneleri aynı ayoll :A

kadın biliyor nişan falan yapmadığımı her geldiğinde nişan falan varmı diyer soruyor haftada 3 kere gelse hep aynı muhabbet sankı 1 günde hemen nişan takacam
:A :A :A
Artık "nasılsın Çiğdemcim" yerine "Nişan yaptın mı" diye soruyorlar yani. :A