Sihirli Hayatlar 1.Bölüm

faryalıyı komser yapman iyide alaraya gıcık oldum onu komser yapman pek hoş olmamış

Sihirli Hayatlar 2.Bölüm Cengiz gencay Selin diye bir kızla çıkarken Dodo Çiğdemin üvey oğlu Hamzaya aşık eder Cengiz gencay bu Aldatmanın hesabını sormak için cinayet silahını Hamzanın çantasına koyar Silah taki parmak izleri sihirle değişip Hamzanın parmak izleri olur
Uyuşturucu bulunur ve satın alanlar hamza verdi der gördünmü selin ama bekle ölüceksin selin hahaha beni aldattmak neymiş göreceksin
Sihirli aynadan Çiğdemin eski sevgilisi evini Yağmur Sela'yıda bitirmek ve Ömer karataşla Çiğdemin yuvasını yıkıp Kendisiyle evlendirip betüşün gücüyle Periliçeyi devirmek ve Polislerlerle beraber Dünyaya savaş yaymak eğer beceremezse Dünya sonsuza dek karanlığa gömücek planı var Güneşle güneşin çarpması
Ve bu Çiğdemin eski sevgilisi Alara başkomiserin sevgilisi Seçkini havaya uçurmuştur ve tam 14 Şubatta
Sihirli Hayatlar Pazartesi günü Fav10.net te
@MayısKralı @Çiğdem- @Harunnn60 @beyazsoy @destere @Doğu @papuleoo @emree-29

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet sensin

Adım Zeynep,bundan sonra ismimi kullanabilirsin ama sevdim Dodo'yu

Bide Dudu karakterinide yazmışsın öyle bir karakter varmı yoksa Dodo yazmak isterken yanlışmı yazdın acaba ?

Reactions: Tolstoyevski
Adım Zeynep,bundan sonra ismimi kullanabilirsin ama sevdim Dodo'yu

Bide Dudu karakterinide yazmışsın öyle bir karakter varmı yoksa Dodo yazmak isterken yanlışmı yazdın acaba ?
Duduyu Dodoya çevirdim

selinin başı belada Alara başkomisere kurulan tuzak müfettişin oğlu ölür ve Alara başkomiser silahını kaybeder görünmez olan erkek peri alıp silahla vurdu devriye minibüsüne bindirirken ALara başkomiser onun peşine düştü ama polislikten alındı ama müfettiş oldu Alara başkomiser yandık bu sana düşman olan müfettişin oğlu Selinle hamzayı ne süpriz bekliyor sevgililer gününde yoksa Selin vurulacakmı ve bunu bilen terör örgütü ömere kurduğu tuzak işe yarıcakmı dodonun sihiri başlarına dert ördü melekle beraber Sihirli Hayatlar 2.Bölümüyle Pazartesi günü fav10 nette
@Çiğdem- @sürgünüm @beyazsoy @dosimosi

@xemrexxx tanıtıma bak ayoll teyzen var

@MayısKralı Sihirli hayatlarda 3.Bölümünde terör örgütünün en korkutucu adamı ortaya çıkıyor hedef Harun müdür @vadikızı ailenizde tehlikede özellikle ölümlüler
adamın lakabı infaz başkanı