Ben de Reyting sıkıntı değil @xemrexxxhayatım ab kitlesi tatilde şu an düşük reytingle başlayamam
20 bölüm pt 1 de şans veririm
Ben de Reyting sıkıntı değil @xemrexxxhayatım ab kitlesi tatilde şu an düşük reytingle başlayamam
Öpsün de başına koysun ayolGözü tok kanal patronu böylesini bu devirde bulamazsın @xemrexxx @serhatt
Ekli dosyayı görüntüle 70559
@pompy önce bana bi hoşgeldin desin de bakarız
Ah inşallah.
Aynen dedi, bana bir adım gelene ben bin adım giderim.Der der o kitlesinin kıymetini bilmiştir hep
@pompy de öyle oğlanın tek istediği yorum okadar başka etliye sütlüye karışmazAynen dedi, bana bir adım gelene ben bin adım giderim.
Zararsız pırıl pırıl bir insan işte, istediği yorum olsun.@pompy de öyle oğlanın tek istediği yorum okadar başka etliye sütlüye karışmaz
Galatasaray diyince akan sular durur.@Bully Glatasaraylıdı o okur ilgisini çeker herhalde
Kendi zararsızda kalem kılıçtan keskindir derler Okumayanlara cezalar veriyor @serhatt a çocuk doğurtuyor @Harunnn60 ı kadın yapmıştı en son , okuyana kadar öyle kalacak diyordu halada okumadı @xemrexxxZararsız pırıl pırıl bir insan işte, istediği yorum olsun.
Olur o kadar canım. Okumayan sonucuna katlansın emek veriyor çocuk burada.Kendi zararsızda kalem kılıçtan keskindir derler Okumayanlara cezalar veriyor @serhatt a çocuk doğurtuyor @Harunnn60 ı kadın yapmıştı en son , okuyana kadar öyle kalacak diyordu halada okumadı @xemrexxx