Bu rezilliğe reisim için bile katlanamam @Sherlock
Ben ilk bölümüne bakacağım, Ogeday var. Ni** sahnelerini atlayarak tabi.Bu rezilliğe reisim için bile katlanamam @Sherlock
Virüse yakalanmışReisim @pompy reisin oyunu almak için önemli bir hamle yapmış, SMS bekliyoruz senden reis.
Atlama anlamazsın @Emre OzansoyBen ilk bölümüne bakacağım, Ogeday var. Ni** sahnelerini atlayarak tabi.
Biz LİM'e Mecnun olarak Barış'ı bekliyorduk, çok yanlış cast yapıldı.Acun, Ogeday ile Nisa'yı yanlış diziye almış. Kendilerini Leyla ile Mecnun'a bekliyoruz @MEnes
Dönecek reis, döndüğü zaman avatar sinerjimize ortak olur musun?Virüse yakalanmış
Ne işi var o balon dizide...Acun, Ogeday ile Nisa'yı yanlış diziye almış. Kendilerini Leyla ile Mecnun'a bekliyoruz @MEnes
Yanında Çay yada mochayla keyfi olurİzlemeye katlanamam.
Sen şaşırmışsın iyiceBiz LİM'e Mecnun olarak Barış'ı bekliyorduk, çok yanlış cast yapıldı.
Şerlok beyciğim bana kızgın surat attı. Paramparçayım...Dönecek reis, döndüğü zaman avatar sinerjimize ortak olur musun?
Ne işi var o balon dizide...
Leyla ile Mecnun isimli dizinin yorum konusunda yok ettiniz Şerlok beyciğini, onlara say...Şerlok beyciğim bana kızgın surat attı. Paramparçayım...
Hak ettin onu sen...Leyla ile Mecnun isimli dizinin yorum konusunda yok ettiniz Şerlok beyciğini, onlara say...
Vaaaay be kardeşim... Bize gelince böyle oluyor demek... Paramparçayım...Hak ettin onu sen...
Sihirli annemin 15 Bölümünü seyrettinmi saat 10 da cuma günü Yeni Sezonu @Dosi @Emre OzansoyVaaaay be kardeşim... Bize gelince böyle oluyor demek... Paramparçayım...
Ulan hain herif neredesin... LiM tayfa karşısında çok güçsüz durumdayım... @Maskeli Fedai
Barış akıl bırakmadı bizde.Sen şaşırmışsın iyice