'Sihirli Annem'in Afişi Yayınlandı! | Exxen

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,623
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
EpreeTkXUAAtX8k

'Sihirli Annem'in afişi yayınlandı!

Yapımcılığını Süreç Film'in, yönetmenliğini Başak Soysal'ın üstlendiği ve senaryosunu Gamze Özer'in kalame aldığı, kadrosunda Açelya Topaloğlu, Emre Altuğ, Bülent Seyran, Hande Katipoğlu, Nergis Kumbasar, Lale Başar ve Eylem Yıldız'ın yer aldığı dizi yeni yılda platformda yerini alacak.

'Sihirli Annem' yeni yılda Exxen'de!

Betüş böyle başka dünyadan fırlamış elf gibi bir şey değildi ki normal fani görünüşündeydi o yüzden ne alaka diyor insan. :A Zaten eski sevenleri memnun etmez ama şimdiki çocukların da pek ilgisini çekeceğini sanmıyorum.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Farklı duruyor afiş..Yani senaryoda peri okulu olduğunu duymuştum demek çilek peri okuluna gidiyor.

Betüş böyle başka dünyadan fırlamış elf gibi bir şey değildi ki normal fani görünüşündeydi o yüzden ne alaka diyor insan. :A Zaten eski sevenleri memnun etmez ama şimdiki çocukların da pek ilgisini çekeceğini sanmıyorum.
Şimdiki oyuncuların eski oyunculara benzemesine gerek yokki

Bu diziye şans vereceğim.
İlk bölümüne göre karar vereceğim bende. Ama pek devam edeceğim gibi durmuyor.
Farklı duruyor afiş..Yani senaryoda peri okulu olduğunu duymuştum demek çilek peri okuluna gidiyor.
Senaryoda farklılıklar olacaktır da çok saçma bir afiş olmamış mı? Dudu ve Perihan yok. En azından büyük büyük koyacakları yere küçük küçük koyarlardı karakterleri.

İlk bölümüne göre karar vereceğim bende. Ama pek devam edeceğim gibi durmuyor.

Senaryoda farklılıklar olacaktır da çok saçma bir afiş olmamış mı? Dudu ve Perihan yok. En azından büyük büyük koyacakları yere küçük küçük koyarlardı karakterleri.
Katılıyorum bari karakterlerin hepsinin olduğu bir afiş beklerdim..Zaten açılışına 10 gün kaldı..Acaba neden hala fragman çıkmadı..

Katılıyorum bari karakterlerin hepsinin olduğu bir afiş beklerdim..Zaten açılışına 10 gün kaldı..Acaba neden hala fragman çıkmadı..
Acun Exxen projelerinin tanıtımını Yılbaşı gecesi O Ses Yılbaşında yapacak diye biliyorum. Exxen projelerinin fragmanları programın arasında dönebilir