İyi de bu yorumu ben yapmadım. Neden bana dedin?Revan gordugun gibi total (1.3) , ab (1.65) aldi ve o saatlerde 6 ve 10 share aldi , o saatlerde 1.Ask - i Memnu / 2.Yeniden Baslayalim ve 3.Sihirli Annem yani goruldugu gubu izlenmis.
İyi de bu yorumu ben yapmadım. Neden bana dedin?Revan gordugun gibi total (1.3) , ab (1.65) aldi ve o saatlerde 6 ve 10 share aldi , o saatlerde 1.Ask - i Memnu / 2.Yeniden Baslayalim ve 3.Sihirli Annem yani goruldugu gubu izlenmis.
Revan gordugun gibi total (1.3) , ab (1.65) aldi ve o saatlerde 6 ve 10 share aldi , o saatlerde 1.Ask - i Memnu / 2.Yeniden Baslayalim ve 3.Sihirli Annem yani goruldugu gubu izlenmis.
Bu arada bu konum Kartal Çidamlı tarafından twitterda paylaşılmış, Buğra Özmüldür ve 4 kişi tarafından retweet yapılmıştır. Bu benim ve Favoriforumum adına çok güzel bir gelişme
Anlayan anladı boş ver Kartal Çidamlı Sihirli Annemin yönetmeni, Buğra Özmüldür Sihirli Annemi dizisinin Cem karakterini canlandıran oyuncuOnlar kim ya.
Anlayan anladı boş ver Kartal Çidamlı Sihirli Annemin yönetmeni, Buğra Özmüldür Sihirli Annemi dizisinin Cem karakterini canlandıran oyuncu
Evet Ama ikinci başlayan baş yapıt olmasa da ilk Sihirli Annem tam bir baş yapıttı gerçekten. İkinci yayınlanan da günlük olarak en azından Canımın İçi dizisinden fazla izleniyordu. 3 reyting alıyorduSihirli Annem gibi bir başyapıtın yönetmeninin ve oyuncusunun adını bilmediğim için utandım kendimden.
Oncellikle Revan ozur dilerim , Lordly yazicaktim.
Lordly ne yazmisin biraz Kanal D'yi ornek alsin , hemde Fatmagul'un Sucu Ne'yi ornek alsin yazmisin birinci bak bakalim saatliklerde ilk 3'e girebiliyomu ve reytinglerine bak , yani Sihirli Annem daha basarili , ve ben sunu demek istedim yani Star o saatlerde listeye giremiyodu , ama simdi giriyo ve iyide reyting aliyo , bende ab'ye bakmam ama az kaldin Ask - i Memnu'yu geciyomus ab'de , ve de Melekler Korusun'u cok basarili buluyodunuz mesela Haluk ama simdi Sihirli Annem onu gecti , yani iyi gidiyo , sen yazmisin izlenmez diye.
- - - Ekleme - - -
Bende Fatmagul'u cok seviyorum ama tekrarlari baya kotu.
.Tabikide Ask - i Memnu'yu gecemez , ama bi dusunsede o dizi 23 reyting almis , Sihirli Annem dusuk ama buna ragmen 1 reyting fark var , vede o ab'de dizi final'de 27 reying almis , buna ragmen Sihirli Annem az kalsin geciyodu ab;de , ama Sihirli Annem boyle guclu dizi karsisinda bence cok iyi gidiyo , ama Star'da eskiden cok izleniyodu , mesela koysa eski reyting rekortmeni dizileri bence iyi reytingler alir.Evet izlenmez demiştim orda haklısın. En azından Aşk-ı Memnu'nun karşısında 6 share almayı başarmış. Ama benim demek istediğim Star daha da iddialı diziler koyabilir. Star hep 1,5 reytinge iyi gözüyle bakıyor. Yüksek reytingler peşide değil. İki Aile falan hep boş. Daha iddialı adımlar atmalı.
Fatmagül'ün izlenmemesi doğal çünkü daha yeni başladı ve sabah yayınlanıyor. Yavaş yavaş artar reytingleri.