Fox Dedemin Dolabı, Bez Bebeyi ne hakla yayınlıyorsa Star da o hakla yayınlıyorBu kadar yüzsüzlük görmedim daha ne hakla bu diziyi yayınlayıp diziyi kirletiyor bu salak Star!
Fox Dedemin Dolabı, Bez Bebeyi ne hakla yayınlıyorsa Star da o hakla yayınlıyor
Ondan bahs ettiğini sanmıyorum. Star neden diziyi kirletiyor diyorStar diziyi yayın politikamıza uygun değil diyeı reytingleri iyiyken kaldırmıştı onu kastediyor
Ondan bahs ettiğini sanmıyorum. Star neden diziyi kirletiyor diyor
Star bi Küçük Sırları yayınlasa iyi olur
Star bi Küçük Sırları yayınlasa iyi olur
Aslında bir ara sabahları saat 5de Küçük Sırları 10cu bölümden itibaren yayınlamaya başlamıştı. Halbuki Küçük Sırlar Stara 19cu bölümden itibaren geçmişti. Yayın hakları hangi kanalda bilmiyorum ama Küçük Sırları 10cu bölümden yayınladığını göre Kanal D izin vermişKüçük Sırlar'ı yayınlayamaz. Çünkü ellerinde yeterince bölüm yok.
Muhteşem Yüzyıl gibi büyük dizilerin bittikten sonra yayınlanmasının taraftarıyımbnce iki aile yerine muhtesem yüzyıl yayinlanmali ilk 10 da olur kesin benim güzel evim reytingleri yükseldi yaz gelmesiyle onu s.finali yapip o araya küçük sırları koysa reyting avı olur tahminim ))))
Aslında bir ara sabahları saat 5de Küçük Sırları 10cu bölümden itibaren yayınlamaya başlamıştı. Halbuki Küçük Sırlar Stara 19cu bölümden itibaren geçmişti. Yayın hakları hangi kanalda bilmiyorum ama Küçük Sırları 10cu bölümden yayınladığını göre Kanal D izin vermiş
- - - Ekleme - - -
Muhteşem Yüzyıl gibi büyük dizilerin bittikten sonra yayınlanmasının taraftarıyım
Revan gordugun gibi total (1.3) , ab (1.65) aldi ve o saatlerde 6 ve 10 share aldi , o saatlerde 1.Ask - i Memnu / 2.Yeniden Baslayalim ve 3.Sihirli Annem yani goruldugu gubu izlenmis.Star Tv televizyon işinin t'sinden anlamıyor. Sihirli Annemi o saatte kim izleyecek ki. 15.30'da da İki Aile'yi yayınlayıp duruyorlar ama İki Aile ilk 100'e giremiyor.
Kanal D, Aşk-ı Memnu ve Fatmagül'ün tekrarlarını yayınlarken Star, Sihirli Annem ve İki Aile'yi yayınlıyor. Fark... Star biraz Kanal D'yi örnek alsın yayıncılık konusunda. Böyle başına buyruk giderse, ekranı saçma dizilerle doldurursa(bkz.küçük hesaplar) hiç bir şey elde edemez.