Keith Long
Favori Üye
Dizideki doğallık, samimiyet, oyunculuk orijinal Sihirli Annem'e göre eksilerde. Vasat bir şey çıkmış keşke o güzelim müziği de şu dizi için kullanmasalardı. Böyle dedim ama meraktan illaki 1 bölüme bakabildiğim kadar bakacağım.
şu anda herkes şok olmuş durumda tarihi bir yılbaşı özel bölümü yazdım 2020 için değişik bir yılbaşı özel olmalı düşündüm @slhttnmtl şok geçirdi her haldeGayet güzel.
Zaten kötü bir iş çıkacağını düşünüyordum ama beklediğimin de altında. Gerçekten 2003 versiyonunu bırak 2011 versiyonunun bile yanından geçemez. Oyunculuklar kötü, efektler bile kötü.
Bunu beğenen gerçekten var mı ya Melisa bile izlemez.
Senin beğenmene şaşırmadım.Ben beğendim tabii ilk dizi gibi olmaz ama sende biraz fazla kötüledin bence
Bende star tv ye göre iyi olmuş dedim @ÖzgürSenin beğenmene şaşırmadım.
Kötülemedim. Gayet berbat olmuş.
Senin beğenmene şaşırmadım.
Kötülemedim. Gayet berbat olmuş.
Tanıtımı gören MelisaZaten kötü bir iş çıkacağını düşünüyordum ama beklediğimin de altında. Gerçekten 2003 versiyonunu bırak 2011 versiyonunun bile yanından geçemez. Oyunculuklar kötü, efektler bile kötü.
Bunu beğenen gerçekten var mı ya Melisa bile izlemez.
Ya o kadar insan kötü demiş bir tek beni alıntılıyorsun ver zamanki gibi ben beğendim çok güzel diyorsun. Ben beğenmedim ve bununla ilgili ekstra bir şey görmek ya da konuşmak istemiyorum.Bana şu smaili kullanmayın diyorum bari yeni yıla girerken yapma ya
beğenmeyebilirsin ama abartılı geldi yorumun yazdım sana karşı neden düşünce yazılmıyor anlamıyorum ki
Ya o kadar insan kötü demiş bir tek beni alıntılıyorsun ver zamanki gibi ben beğendim çok güzel diyorsun. Ben beğenmedim ve bununla ilgili ekstra bir şey görmek ya da konuşmak istemiyorum.
Yorumumun nesi abartılı oyunculuk kötü, efektler kötü, ilkini bırak ikinci versiyonun bile yanından geçemez demişim.Çünkü senin ki çok abartılı geldi de ondan bak ne dedim beğenmeyebilirsin elbette bence yorumun abartılı geldi demek istedim neden sinirleniyorsun anlamadım ki
Yorumumun nesi abartılı oyunculuk kötü, efektler kötü, ilkini bırak ikinci versiyonun bile yanından geçemez demişim.
Valla ben senin gibi biri yorum yapınca atlamıyorum. Ben mesela seni alıntılayıp niye beğendin dedim mi?ben öyle düşündüm işte benim düşüncem o bana abartılı geldi bak bana diyorsun sende aynısını yapıyorsun
Valla ben senin gibi biri yorum yapınca atlamıyorum. Ben mesela seni alıntılayıp niye beğendin dedim mi?
Yeni nesil için iyi bir iş çıkmış ortaya, tabi eskisini izleyenler için asla iyi olmaz ama fragman kadar berbat değildi bölüm.Eskiyi izleyenler için aşırı kötü. Ama yeni nesil çocuklar iş yapabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?