Sihirli Annem - Tanıtım Fragmanı | Exxen

Dizideki doğallık, samimiyet, oyunculuk orijinal Sihirli Annem'e göre eksilerde. Vasat bir şey çıkmış keşke o güzelim müziği de şu dizi için kullanmasalardı. Böyle dedim ama meraktan illaki 1 bölüme bakabildiğim kadar bakacağım. :A

şu anda herkes şok olmuş durumda tarihi bir yılbaşı özel bölümü yazdım 2020 için değişik bir yılbaşı özel olmalı düşündüm @slhttnmtl şok geçirdi her halde

Tanıtım hoşuma gitti benim tabii ilk oyuncular gibi olmayacak Betüş olarak Açelyayı sevilecek gibi duruyor bakalım :D

• Beğendim
Reactions: Gizmen
Zaten kötü bir iş çıkacağını düşünüyordum ama beklediğimin de altında. Gerçekten 2003 versiyonunu bırak 2011 versiyonunun bile yanından geçemez. Oyunculuklar kötü, efektler bile kötü.

Bunu beğenen gerçekten var mı ya Melisa bile izlemez. :A

Zaten kötü bir iş çıkacağını düşünüyordum ama beklediğimin de altında. Gerçekten 2003 versiyonunu bırak 2011 versiyonunun bile yanından geçemez. Oyunculuklar kötü, efektler bile kötü.

Ben beğendim tabii ilk dizi gibi olmaz ama sende biraz fazla kötüledin bence :A

Tanıtımı gören Melisa :A
20201231_194740.jpg

Bana şu smaili kullanmayın diyorum bari yeni yıla girerken yapma ya :(
beğenmeyebilirsin ama abartılı geldi yorumun yazdım sana karşı neden düşünce yazılmıyor anlamıyorum ki
Ya o kadar insan kötü demiş bir tek beni alıntılıyorsun ver zamanki gibi ben beğendim çok güzel diyorsun. Ben beğenmedim ve bununla ilgili ekstra bir şey görmek ya da konuşmak istemiyorum.

Ya o kadar insan kötü demiş bir tek beni alıntılıyorsun ver zamanki gibi ben beğendim çok güzel diyorsun. Ben beğenmedim ve bununla ilgili ekstra bir şey görmek ya da konuşmak istemiyorum.

Çünkü senin ki çok abartılı geldi de ondan bak ne dedim beğenmeyebilirsin elbette bence yorumun abartılı geldi demek istedim neden sinirleniyorsun anlamadım ki

• Olmamış
Reactions: Özgür
Çünkü senin ki çok abartılı geldi de ondan bak ne dedim beğenmeyebilirsin elbette bence yorumun abartılı geldi demek istedim neden sinirleniyorsun anlamadım ki
Yorumumun nesi abartılı oyunculuk kötü, efektler kötü, ilkini bırak ikinci versiyonun bile yanından geçemez demişim.

Valla ben senin gibi biri yorum yapınca atlamıyorum. Ben mesela seni alıntılayıp niye beğendin dedim mi? :F

Ben nesi deyince kızıyorsun sen bana soruyorsun nesi abartı diye özgür yapma gözünü seveyim ya :A
ayrıca benimle atlıyorsun gibi kelimelerle konuşma ben senin büyüğünüm benimle öyle konuşamazsın

• Olmamış
Reactions: Özgür