Sihirli Annem Halkın Yolunda 11.Bölüm

Sihirli annemi ne yaptın kadın dizisine çevirisin yahuu. Bu ara ne izliyorsan bırak))

@pompy ilk defa anlaşılır ve muhteşem bir senaryo yazmış
bu şahesere yaptığın olumsuz yorumu şiddetle kınıyoruz

aaaaa 4.sahnede ben varım @destere @Harunnn60 @Castei kaçırılıyormuşum dansöz oluyomuşum tövbe estafurulah bu @pompy yine kafayı benle bozmuş

seni kurtarıcam bar pavyon köşelerinden hiç merak etme geliyor selim komutan
)

)
Şoka uğradım zaar ondan oldu galiba))

ama terör örgütüne silahta kaçırıyor maşallah iz bırakmıyor hiç arkasında arkasında eski polis ve eski Asker var özellikle özel harekat be komando eğitimi alan

ama terör örgütüne silahta kaçırıyor maşallah iz bırakmıyor hiç arkasında arkasında eski polis ve eski Asker var özellikle özel harekat be komando eğitimi alan
selimde komutan yani az adam değil demir boran ne kadar çetin ceviz olursa olsun selim cevizi kıracaktır sonuçta işin ucunda @Çiğdem- var onu kurtarmam lazım kötü hayattan

)
aaa selim komutanmı ayy sendemi varsın burda şimdi fark ettim @pompy yine bizi kullanıyor anlaşılan reyting için

aaa selim komutanmı ayy sendemi varsın burda şimdi fark ettim @pompy yine bizi kullanıyor anlaşılan reyting için
bende pompy söyleyene kadar durmun farkında değildim
sonra baktım komutan falan olmuşum hazır yüksek rütbemde varken seni ordan çekip çıkarmam lazım

Sihirli Annem Halkın Yolunda 12.Bölüm fragmanı
Selim komutan Ceren komiserle ortak operasyon düzenlerler çocuklar karbon dioksitten ölmeye başlarken Kızlar için şanssız gezegen olan Kız kabul etmeyen gezegen Nazlı ise Selenanın annesinin eline düşer fesatyadan dönme şansı gagura he siz beni mahaf ettiniz ya bizi burdan alıp gezegenime getireceksin galaktikaya bizide ya bu şahit ne olacak onu galaktida parçalara ayıracazki selena onlara yardıma gitmesin ya nazlıyı paramparça ederse burak öğretmene yapacaktı nerdeyse Eda bir fikrim var madem o kızın yerini bulduk
Eda ve ekibi İŞ Başına düşer Hades dikkatli ol tuzak eminmisin buna burak karşılığında Nazlı şimdi hadi bakalım bu oyuna sihir etki etmez gaguraya bu bir peri oyunu kötü birisi sihirli dünyalıların dükkanına sokmuş sağol efecan bişey değil zeytin sen bana onca iyilik yaptın sıra bende özellikle bu dünya için önemli Eda sen bir kahramansın daha bitmedi iyiki arkadaşlarım o oyunu oynarken bahçedeydim yoksa benide buluruz eşgalini bildikten sonra
Yavuz kozmetik şirketinin toplantısına giderken vuruluyor ve uçurumdan denize düşüyor Toprak baban vurulup uçurumdan düştü ne bunu yapan belli demir boran eski düşmanları ve ümran bu işi polise bırakmak cezaevine düşmememiz lazım önemli olan bukadar kötülüğe rağmen içimizdeki iyiliği korumak
Ceren komiser yokartık yavuz enişte vurulmuş Mehmet müdür görevi üstleniyordur
Selim komutan bulmuş burayı sen bana tuzak kuramazsın selim komujtan ben tuzak kurarım ve Çiğdem demir boranın ailesiyle evlenicek yoksa bu düğüne engel olma senide ekibinide ailenide öldürürüm Selim komutanın ekibi içeri girecekten o anda patlar bomba
Demir boran bittin sen ne yapıcaz şimdi al bakalım ne ben sadıkın kızı değilim ne fuhuşmu ceren dışarı çıkar evi terkeder barışın yanına yerleşir hotele barışta yanlarındadır sadık ailen ölene kadar devam edecek bu olay yalnız kalacaksın
Cem aferin ve Cem tuğçeyi göreceksin ama öbür dünyada götürün şunları ah baba yaktın bizi
@Çiğdem- @destere @Yiğitt @Harunnn60

@beyazsoy

@Çiğdem- kılpayı kurtulamıyorsun demir boran öğreniyor selimin haberi olduğunu o barda olduğuna

@Castei

Son düzenleme: