Sihirli annemi ne yaptın kadın dizisine çevirisin yahuu. Bu ara ne izliyorsan bırak))
aaaaa 4.sahnede ben varım @destere @Harunnn60 @Castei kaçırılıyormuşum dansöz oluyomuşum tövbe estafurulah bu @pompy yine kafayı benle bozmuş
demir boran çalıştırıyor@pompy ilk defa anlaşılır ve muhteşem bir senaryo yazmışbu şahesere yaptığın olumsuz yorumu şiddetle kınıyoruz
seni kurtarıcam bar pavyon köşelerinden hiç merak etme geliyor selim komutan)
Şoka uğradım zaar ondan oldu galiba))@pompy ilk defa anlaşılır ve muhteşem bir senaryo yazmışbu şahesere yaptığın olumsuz yorumu şiddetle kınıyoruz
Şoka uğradım zaar ondan oldu galiba))
dem,ir boran neyi çalıştırıyor @Çiğdem- imi çalıştırıyor demir boranın demirlerini fırında eritip demiroğlana çeviririz kolay işdemir boran çalıştırıyor
ama terör örgütüne silahta kaçırıyor maşallah iz bırakmıyor hiç arkasında arkasında eski polis ve eski Asker var özellikle özel harekat be komando eğitimi alan
selimde komutan yani az adam değil demir boran ne kadar çetin ceviz olursa olsun selim cevizi kıracaktır sonuçta işin ucunda @Çiğdem- var onu kurtarmam lazım kötü hayattanama terör örgütüne silahta kaçırıyor maşallah iz bırakmıyor hiç arkasında arkasında eski polis ve eski Asker var özellikle özel harekat be komando eğitimi alan
aaa selim komutanmı ayy sendemi varsın burda şimdi fark ettim @pompy yine bizi kullanıyor anlaşılan reyting için@pompy ilk defa anlaşılır ve muhteşem bir senaryo yazmışbu şahesere yaptığın olumsuz yorumu şiddetle kınıyoruz
bende pompy söyleyene kadar durmun farkında değildimaaa selim komutanmı ayy sendemi varsın burda şimdi fark ettim @pompy yine bizi kullanıyor anlaşılan reyting için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?