Sihirli Annem Halkın Yolunda 11.Bölüm

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,379
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
sihirliannem.jpg

11.Bölüm
Çocukların Hayatı tehlikede
Ceza evi müdürünü patlatırlar eşinide kaçırıp eve hapsederler
Gülbahar ve demir ise İzmirden çıkar yaralı bedenleri Gülbahar ve Demir hastahaneye kaldırılır
Gülbahar ve Demirden intihar mektubu bulur Aşkımıza engel olan Polisi biz öldürdük ve cinayet suçundan intihar ederler dosya kapatılır Ceren komiser bu işin üstüne git Ceren komiser dna testi yaptırır Başak hayat kadınıyken birisiyle ilişkisi olmuş ona uyuşturucunun parasını almak için Polisin baskınıyla ev patlar
Sahne 2
Betüş bak kardeşin Edaya tuzak kurduk doğum gününde ve bizde önemli bir silah var bak şimdi ne bunlar ne şantaj yapmışlar Eda teyzene şantaj yapmışlar sebep ne bilmiyorum galiba sebep bu intikam niyeti çocuk zaten sadıktan değil başka birinden Bu gayri meşruluk olayını kim yaptıysa anneme bulacam ve hamile kaldı bizde komadayken öldürdük ne Toprağın kardeşimi olacakmış

Sahne 3
İşler karıştı resmen Toprakın anneannesinin ölüm sebebi uyuşturucu çünkü sadıkla ilişkisi olduğunu biliyor eşinin ve oğluda en yakın arkadaş iş Tarıkında iş bulamama sebebi ve bulduğu işlerden atıldı ve Edadan boşanma sebebi bu çünkü aldattı başka birisiyle hemde bir Aşiret kızıyla eğer bu öğrenilirse hem o kız ölür o kız nerde kayıp

Sahne 4
Perihan ay bayılacam
Periliçem bende
Selim komutan Operasyona başlar devriye atarlar Çiğdemi kaçırırlar ya Demir boranın ailesinden birisinden evleniceksin yada Sevdiklerin tek tek ölür ve bizim dediklerimizi yapıcaksınız
ve bir eski polisin evinde tutarlar Barda oynatırlar ve konsamasyon ve hotelde kalmaca için ve kamerayla çekecekler gizli kamerayla
Ama bundan kimsenin haberi yoktur
Giresundan istanbula gelen Çiğdem kayıptır
Hemen Ne dansöz olmuş Çiğdem
çiğdemin babası kızar ve bar basılır eski polisin ekibiyle ve Çiğdemin ailesi peşimizde onlara yollucağımız hediye istanbulda bilbordun önüne gözünü keserler herkesin önünde parmağını keserler protez parmak takarlar
Sahne 5
Çocukların nerde olduğunu bilmeyen ve kampta gagura oynayan çocuklarda uzaya gider Nazlı ve arkadaşları
Selin ve leylaya mesaj atar ama şişe ütopyaya düşer Selena ise iş başına düşer ormanda kayıp haydi
ormanlar kayıp onlarda uzaya gittiler
ve Ama çocuklar ölümle burun buruna Periler sıkıştı nerde orduklarını bilmiyorlar
gagura perilerin oyunudur ama bu nasıl olduda dünyalıların dükkanında satıldı bu oyunun etkisi periler bozabilir benim gücüm yetmez ama onlar o oyunu hatırlamadan işimiz iş unutturma sihri yapmış kötü bir peri galiba baş düşmanları
Selena Selin ve Leyla gelir ne oldu o evlerin hepsi uzayda gagura denilen bir peri oyunu ölümlü insanların eline geçmiş ne bu nasıl olur hiç bir peri bu oyunu hatırlamıyor ozaman onlar uzayda daha fazla yaşayamazlar karbondioksitten ölürler oksijen bile yok
Yok artık kahin perinin baş düşmanı çocukların oldukları yeri ne bana nede kahin periye göstermiyor korumadalar ve bir pararel dalga engel oluyor çocukarı bulmamıza
ne olamaz bittik eğer bu felaketi engelliyemez dünyanın sonu 1 kuşaklık
umut perilere kalıyor ve buda evrensel fedarayonun hoşuna gitmez hiç bir galaksinin Dünya tehlikeye girer
Firuz ağa bulun o çocukları bana ben marabalarım ormanla beraber kayboldu demem
Kazım anlaşıldı ağam
11.Bölümün sonu
@Çiğdem- @Harunnn60 @Yiğitt @destere @gözlemci @cookies @Bully @vadikızı @EFE UYSAL @GunesinOglu

Son düzenleme:
Sihirli annemi ne yaptın kadın dizisine çevirisin yahuu. Bu ara ne izliyorsan bırak))

Forum İstatistikleri

Konular
173,041
Üyeler
8,483
Son Üye
justking