sihirli annem gezi parkı sinema fillmi ff ilkez kanal taksimde

puanınız kaç

• 3

Oy: 6 33.3%
  • 4

Oy: 0 0.0%
  • 5

• 6

• 7

Oy: 1 5.6%
  • 8

• 9

• 10

Oy: 3 16.7%
  • 11

• 12

• 13

• 14

• 15

Oy: 8 44.4%

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
Bölüm güzel ama düzensiz olduğundan 10 veriyorum :D

Düzeni beğenmedim şahsen pompy, bir senaryoda en önemli şeylerden biridir düzen.. Akıcılık da pek yok maalesef.. Puanım 7

aa seve seve olur. :) benim de projelerim var seninle görüşelim o zaman. çok sevindim.
fx tv projelerin neler

- - - Ekleme - - -

Düzeni beğenmedim şahsen pompy, bir senaryoda en önemli şeylerden biridir düzen.. Akıcılık da pek yok maalesef.. Puanım 7
onu ben acele yazdımda oturduğum yere gazbombası attıklarında yazmıştım fks14

- - - Ekleme - - -

En palavra american filmlerinde bile bu kadarı olmaz :wink: :D :F :F :kiki:

Yeşil peri mi kullandın doğru söyle ?

- - - Ekleme - - -

3 puan bile fazla...
oturduğum yer gazın altındayken yazdım ben bu senaryoyu rüzgargülü

Umarım yeni filmlerin de başarılı olur pompy.. Senaryo yazmak her daim iyiydir, bunu unutma.. İnsan yazarken kendini geliştir.. İster 1 satır olur, ister 150 satır olur ister bir film senaryosu olur ister bir şiir olur ama mutlaka yaz pompy..

ciddiyim tabi ki. kendi kanalım olsun isterdim de napalım taksim tv yi uçuralım biz de :D
sgat ortaklıktan ayrıldı uyanana kadar sır kehanetininin yayınlanması için senin projelerini kabul ediyorum fx_tv lütfen 3 ortak ol kanal taksimin istersek adını değiştiririz

- - - Ekleme - - -

dr who sende olabilirsin 2 ortak kaldı ben gördüklerimi yazıyorum haberler bülteninde

sgat ortaklıktan ayrıldı uyanana kadar sır kehanetininin yayınlanması için senin projelerini kabul ediyorum fx_tv lütfen 3 ortak ol kanal taksimin istersek adını değiştiririz

- - - Ekleme - - -

dr who sende olabilirsin 2 ortak kaldı ben gördüklerimi yazıyorum haberler bülteninde

anlaştık pompy. o zaman bu akşama projelerimi tanıtan bir tanıtım konusu açıyorum. sen de bak onlara neyi hangi gün yayınlayacağımıza karar verelim :)

Başlıklara ve konuya yazdığın mesajlara önem göstermelisin sen önem göstermezsen kimse göstermez ve ilgi olmaz. @pompy

bu mesajını kesin ciddiye almıştır :A

- - - Ekleme - - -

bizim kANalla da görüşebilirsin :D @mrt-06

uvv ne kadar çok teklif alıyorum böyle :D ama pompy'nin desteğe ihtiyacı var yoksa kanalı kapanacak. O yüzden onunla çalışayım. :)

- - - Ekleme - - -

kanal taksimin adını değiştiriyorum fx_tv istanbul koyuyorum

sadece Fx TV olsun bence İstanbul'a gerek yok. 81 ili kapsasın kanalımız :D