fx tv projelerin neleraa seve seve olur. benim de projelerim var seninle görüşelim o zaman. çok sevindim.
onu ben acele yazdımda oturduğum yere gazbombası attıklarında yazmıştım fks14Düzeni beğenmedim şahsen pompy, bir senaryoda en önemli şeylerden biridir düzen.. Akıcılık da pek yok maalesef.. Puanım 7
oturduğum yer gazın altındayken yazdım ben bu senaryoyu rüzgargülüEn palavra american filmlerinde bile bu kadarı olmaz
Yeşil peri mi kullandın doğru söyle ?
- - - Ekleme - - -
3 puan bile fazla...
fks 3 ten iyidir
sgat aya haber ver bir konuş alıntıla yeter3 tane dizi senaryom var pompy. nerde görüşebiliriz acaba ?
ciddimisin fx?
sgat ortaklıktan ayrıldı uyanana kadar sır kehanetininin yayınlanması için senin projelerini kabul ediyorum fx_tv lütfen 3 ortak ol kanal taksimin istersek adını değiştiririzciddiyim tabi ki. kendi kanalım olsun isterdim de napalım taksim tv yi uçuralım biz de
sgat ortaklıktan ayrıldı uyanana kadar sır kehanetininin yayınlanması için senin projelerini kabul ediyorum fx_tv lütfen 3 ortak ol kanal taksimin istersek adını değiştiririz
- - - Ekleme - - -
dr who sende olabilirsin 2 ortak kaldı ben gördüklerimi yazıyorum haberler bülteninde
Başlıklara ve konuya yazdığın mesajlara önem göstermelisin sen önem göstermezsen kimse göstermez ve ilgi olmaz. @pompy
3 tane dizi senaryom var pompy. nerde görüşebiliriz acaba ?
kanal taksimin adını değiştiriyorum fx_tv istanbul koyuyorum