Biliyorum pompy'i.
Ben ya ecemi gotürecem ya çisem
ikisini birlikte götürme ceryanda kalırsınBen ya ecemi gotürecem ya çisem
Arada kaldım bakalım tatile gelirse çisem götürürüm yada istanbul dan arkadaşım ecemi cuma günü çıkar çıkmazikisini birlikte götürme ceryanda kalırsınhem ikisi aynı anda gidince kavğa ederler en iyisi birini götürmek
Arada kaldım bakalım tatile gelirse çisem götürürüm yada istanbul dan arkadaşım ecemi cuma günü çıkar çıkmazikisini birlikte götürme ceryanda kalırsınhem ikisi aynı anda gidince kavğa ederler en iyisi birini götürmek
Hiç bir zaman kültür demedim karıştırıyorsun.Ya Cidden @destere deyince aklıma geldi. Sen foruma ara vermeden önce Kültür Üniversitesinde okuyorum demiştin yada yanlış anlaşılma olmuş sanırım.Kemerburgaz deyince cok şaşırmıştim.
evet pompy kültürde okuyormuş iki üç yıldır kültürde okuyorum diyor son seneye gelmiştir sanırımHiç bir zaman kültür demedim karıştırıyorsun.Bende pompy okuyor falan sandım
1.sınıf devlet çok geç açıkladığı içinevet pompy kültürde okuyormuş iki üç yıldır kültürde okuyorum diyor son seneye gelmiştir sanırım
geçen sene diyordun ya kültür üniversitesine gidiyorum diye ??1.sınıf devlet çok geç açıkladığı için
1.sınıfın 2.dönemi başladım ben kültür üniversitesine sonuçlar 29 kasımda açıklandıgeçen sene diyordun ya kültür üniversitesine gidiyorum diye ??
yoksa geçen sene üniversitenin hazırlık sınıfımıydı?
Bu pompy deki neyin kafası valla yaşamak isterdimevet pompy kültürde okuyormuş iki üç yıldır kültürde okuyorum diyor son seneye gelmiştir sanırım
sen ayrıntıları soruyorsun şimdi pompy bir açıklama yapar iki saat işin içinden çıkamazsın ?Bu pompy deki neyin kafası valla yaşamak isterdim29 Kasımda sonuç mu açıklanır?
Başlarda sen ayrıldığın ara pompy geldi diye @xemrexxx desteredir diyordu bide
Konuyu yapatalım o zamansen ayrıntıları soruyorsun şimdi pompy bir açıklama yapar iki saat işin içinden çıkamazsın ?
bak pompy anlattı ben anlamış gibi yapıp kaçtım ? kasımda sonuçmu olur demedim kafayı peynir ekmekle yemedim yaniburası kültür üniversitesi her türlü farklılık olabilir benim kültürüm yetmiyor anlamaya)
yapatalım ???Konuyu yapatalım o zaman
Nereye?yapatalım ???
ben gidiyorumyapatalımdan sonra artık zaten devam edemem))
pompy nin mesajlarını çözemiyorum diye kara kara düşünüyordum şimdi sende pompye benzer mesajlar yazmaya başladın kapatalıma yapatalım diyerekNereye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?