'Sihirli Annem' Geri Dönüyor!

Ya Cidden @destere deyince aklıma geldi. Sen foruma ara vermeden önce Kültür Üniversitesinde okuyorum demiştin yada yanlış anlaşılma olmuş sanırım. :D Kemerburgaz deyince cok şaşırmıştim. :D
kültür üniversitesinde okuyan @Almila değil ? @pompy kültür üniversitesinde okuyor :)

ikisini birlikte götürme ceryanda kalırsın :) hem ikisi aynı anda gidince kavğa ederler en iyisi birini götürmek :)
Arada kaldım bakalım tatile gelirse çisem götürürüm yada istanbul dan arkadaşım ecemi cuma günü çıkar çıkmaz

ikisini birlikte götürme ceryanda kalırsın :) hem ikisi aynı anda gidince kavğa ederler en iyisi birini götürmek :)
Arada kaldım bakalım tatile gelirse çisem götürürüm yada istanbul dan arkadaşım ecemi cuma günü çıkar çıkmaz

Bu pompy deki neyin kafası valla yaşamak isterdim :F 29 Kasımda sonuç mu açıklanır? :D

Başlarda sen ayrıldığın ara pompy geldi diye @xemrexxx desteredir diyordu bide :F
sen ayrıntıları soruyorsun şimdi pompy bir açıklama yapar iki saat işin içinden çıkamazsın ? :)
bak pompy anlattı ben anlamış gibi yapıp kaçtım ? kasımda sonuçmu olur demedim kafayı peynir ekmekle yemedim yani :) burası kültür üniversitesi her türlü farklılık olabilir benim kültürüm yetmiyor anlamaya :))

sen ayrıntıları soruyorsun şimdi pompy bir açıklama yapar iki saat işin içinden çıkamazsın ? :)
bak pompy anlattı ben anlamış gibi yapıp kaçtım ? kasımda sonuçmu olur demedim kafayı peynir ekmekle yemedim yani :) burası kültür üniversitesi her türlü farklılık olabilir benim kültürüm yetmiyor anlamaya :))
Konuyu yapatalım o zaman :)

emine2.jpeg
tunanın sevgilisi

@destere