Oynamalı.gül onat oynayacakmı..şnşalah oynar
Oynamalı.gül onat oynayacakmı..şnşalah oynar
Dijital olduğu için bütçe ne kadar olur bilmem ama eski kadroyu toparlar umarım Acun.inşalah oybar firuzede yoktu alıyle
avni selda özbek yoktu..en son kadro neyse o olur benceDijital olduğu için bütçe ne kadar olur bilmem ama eski kadroyu toparlar umarım Acun.
Bakalım, belli olur bir kaç haftaya detaylar.avni selda özbek yoktu..en son kadro neyse o olur bence
şaşırdım sevindim başlamasınaBakalım, belli olur bir kaç haftaya detaylar.
Hatalar ile dolu yayın politikası izliyorlar...Star'seviyorum ama tabi bazı hataları oluyor..
UMARIM doğru yolu bulur..Hatalar ile dolu yayın politikası izliyorlar...
forumda bende hafta içi her gün yaptım olmuyordu 2013 te @Emre OzansoyHatalar ile dolu yayın politikası izliyorlar...
O zamanlar yoktum forumda ben.forumda bende hafta içi her gün yaptım olmuyordu 2013 te @Emre Ozansoy
Dijitale iddialı girmeyi planlıyor.Ya Acun ciddi ciddi yapacak mı bu projeyi?
Bir kaç şey dışında aslında çok güzel projeler var ama rezaletler de varGüzel bir hamle. Tutarsa sezonlarca sürecektir. Acun o kadar akıllı ki bu platform da tutacaktır.
Vahşi Şeyler, Zehirli Çiçekler, Hükümsüz, Dadı, Sihirli Annem ve Ezikleri Savaşı hariç çöp bence.Bir kaç şey dışında aslında çok güzel projeler var ama rezaletler de var
Şu tiktoka hiç girmeyeydi iyiydi. 😂Bir kaç şey dışında aslında çok güzel projeler var ama rezaletler de var
Bence deŞu tiktoka hiç girmeyeydi iyiydi. 😂
Acun'un Netflix gibi olacak dijital platformu.Exxen yeni bir TV kanalı mı?Star'da yayınlansaymış keşke. Sineması yapılacak dediler hatta.
Neyse, sonuç olarak @pompy'nin adına çok sevindim.
yine hafta içi her gün yaparlar stardaExxen yeni bir TV kanalı mı?Star'da yayınlansaymış keşke. Sineması yapılacak dediler hatta.
Neyse, sonuç olarak @pompy'nin adına çok sevindim.
Nee? Ne demek Acun'un dijital platformu? Ciddi misin?Acun'un Netflix gibi olacak dijital platformu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?