Katılıyorum 2011 deki hiç güzel değildi eski kadroyla çekilse daha güzel olur....Bence Star sezonu hiç olmamış gibi saysınlar.
Katılıyorum 2011 deki hiç güzel değildi eski kadroyla çekilse daha güzel olur....Bence Star sezonu hiç olmamış gibi saysınlar.
Görmemişimdir, normal.Geçen gün konusu açılmıştı sanırım.
Neyse, böylelikle duymuş oldun.Eski hikayeye bağlı kalırlarsa izlenir. Yoksa izlenmez.
2011'in sadece ilk bölümleri güzeldi bence. Günlük dizi olunca ve Nevra Serezli, Gül Onat gibi usta isimler, Süeda Çil vs. çıkınca çok saçmaladılar.Katılıyorum 2011 deki hiç güzel değildi eski kadroyla çekilse daha güzel olur....
Bende onu demek istedim zaten Dudu perihan çıkınca orjinallikten uzaklaştılar...Bence hiç günlük dizi yapmayacaklardı...2011'in sadece ilk bölümleri güzeldi bence. Günlük dizi olunca ve Nevra Serezli, Gül Onat gibi usta isimler, Süeda Çil vs. çıkınca çok saçmaladılar.
Yok kopya Pakize, yok Peri Nine vs. uzattıkça uzattılar.
Star'ın saçmalıkları diyeceğim ama umarım kızmazzsın.Bende onu demek istedim zaten Dudu perihan çıkınca orjinallikten uzaklaştılar...Bence hiç günlük dizi yapmayacaklardı...
Star'seviyorum ama tabi bazı hataları oluyor..Star'ın saçmalıkları diyeceğim ama umarım kızmazzsın.
rüya mı yapacaklar ondan rüya olmaz kabus olur @Emre OzansoyBence Star sezonu hiç olmamış gibi saysınlar.
Arka Sıradakiler'de otobüs sahnesi vardı. Rüya yapmışlardı sanırım, öyle bir şey olabilir.rüya mı yapacaklar ondan rüya olmaz kabus olur @Emre Ozansoy
2052 deki dünyanın tek kıta olması 2011 dünyanın etkilenmesi lazımdı bundan dünyanın çölleşmesi lazımdıStar'seviyorum ama tabi bazı hataları oluyor..
o mantıksız olur @Emre OzansoyArka Sıradakiler'de otobüs sahnesi vardı. Rüya yapmışlardı sanırım, öyle bir şey olabilir.
O zaman rüya falan da yapmasınlar. Direk o sezonu işlenmemiş, çekmemiş saysınlar. Zaten izleyici ne olursa olsun izler bence.o mantıksız olur @Emre Ozansoy
unutmuş olabilir senarist @Emre OzansoyO zaman rüya falan da yapmasınlar. Direk o sezonu işlenmemiş, çekmemiş saysınlar. Zaten izleyici ne olursa olsun izler bence.
stardaki bir kaç sahnesi unutulmuştu bir tek betüşün periliçeliği unutulmamış @Emre OzansoyUnutmuştur inşAllah.
Aynen. Betüş'ün Periliçe olduğu unutulmamıştı.stardaki bir kaç sahnesi unutulmuştu bir tek betüşün periliçeliği unutulmamış @Emre Ozansoy
Genç Dudu iyi ama Nevra Serezli olmalı kesinlikle.genş dudu var..inşallah tutar
PERİHAN GÖRMEDEN OLMAZ PERİHANIN GÖRMESİ gerek öylece sihir bozulacakGenç Dudu iyi ama Nevra Serezli olmalı kesinlikle.
Bir şeyler yaparlar. Bölüm süreleri kısa olacağı için Nevra Serezli rahat bir şekilde oynayabilir.PERİHAN GÖRMEDEN OLMAZ PERİHANIN GÖRMESİ gerek öylece sihir bozulacak
gül onat oynayacakmı..şnşalah oynarBir şeyler yaparlar. Bölüm süreleri kısa olacağı için Nevra Serezli rahat bir şekilde oynayabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?