Bodrum tv de final yapan sihirli annem Fenerbahçe'nin Galatasaray yenilgisine sebeb olduğu icin Fenerbahçe'nin bütün macları bitene kadar Yayinlanicak sihirli annem 10 sezon 256 bolumuyle Eylül'de
Sizede ekmek parası bu. Akıbeti belli iflas...
Hay ben senin yaptığın mantığı seveyim.@takas istersen bir bak şimdi Galatasaray'ın galibiyetine sevinemesinler diye cocuklarduymasin kvp
- - - Ekleme - - -
Ruzgargulu Fenerbahçe yenilmeseydi baslatmicaktim ben çünkü Bruno alvese çok kızdım sihirli annemi bitirmeseydim Fenerbahçe alacaktı macı
Takasa kızın beni onun açtığı konu sinirlendirdi ve kanal d korkuttu bugun yine guZel ve cirkin dizisindeBiri @pompy'yi durdursun. yalvarırım[X(]
- - - Ekleme - - -
Resmen senaryo bölümünden soğudum
@takas (e)pompy post: 1412163' Alıntı:Takasa kızın beni onun açtığı konu sinirlendirdi ve kanal d korkuttu bugun yine guZel ve cirkin dizisinde
rengarenk post: 1412169' Alıntı:@takas (e)
pompy post: 1412188' Alıntı:Takas eğer bütün bir fenerbahçeliler özür diler açtığı konuyu kilitlerse bende iptal ederim
berkann post: 1412229' Alıntı:Bence konu kadar mesajlar da çok kalitesiz olmuş.
takas beni geçmişe götürmeseydi sihirli annem tekrar başlamıcaktı @kvp takasa kızın gs-fb derbisi geyiki açmasaydı başlatmıcam çünkü bende biraz fanatiklik fenerbahceliyimkvp post: 1412299' Alıntı:Yine mi ya