Sihirli annem 4. Kez geri donüyor yine bodrum tv de Toplamdaki bölümü 256 bolum

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
31,008
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Bodrum tv de final yapan sihirli annem Fenerbahçe'nin Galatasaray yenilgisine sebeb olduğu icin Fenerbahçe'nin bütün macları bitene kadar Yayinlanicak sihirli annem 10 sezon 256 bolumuyle Eylül'de

@takas istersen bir bak şimdi Galatasaray'ın galibiyetine sevinemesinler diye cocuklarduymasin kvp

- - - Ekleme - - -

Sizede ekmek parası bu. Akıbeti belli iflas... :hosgeldin:

Ruzgargulu Fenerbahçe yenilmeseydi baslatmicaktim ben çünkü Bruno alvese çok kızdım sihirli annemi bitirmeseydim Fenerbahçe alacaktı macı

Biri @pompy'yi durdursun. yalvarırım[X(]

- - - Ekleme - - -

Resmen senaryo bölümünden soğudum :(

@takas istersen bir bak şimdi Galatasaray'ın galibiyetine sevinemesinler diye cocuklarduymasin kvp

- - - Ekleme - - -

Ruzgargulu Fenerbahçe yenilmeseydi baslatmicaktim ben çünkü Bruno alvese çok kızdım sihirli annemi bitirmeseydim Fenerbahçe alacaktı macı
Hay ben senin yaptığın mantığı seveyim.

kvp post: 1412299' Alıntı:
takas beni geçmişe götürmeseydi sihirli annem tekrar başlamıcaktı @kvp takasa kızın gs-fb derbisi geyiki açmasaydı başlatmıcam çünkü bende biraz fanatiklik fenerbahceliyim

Kubi-Laya kızın bide beni şikayet etmiş ozana eee büyük hata yaptı senaryomu anlıyamazsalar ben orda esadı tekrar başlatmak için koydum şikayet felan gelir diye ve hatayı kubi-lay yaptı mrt-06 eğer bütün dizilerimi şikayet ederse böyle olur durum pompyle uğraşılamaz benim elimdeki en tehlikeli silah sihirli annem​