Ben de o diziyi arıyordum sen deyince. İzleyecektim. Keşke sihirli annem eski kadrosu ile dönse.. yoksa çok geç olacak.yayınlanmadı senaryo beğenilmedi @Doğan
Ben de o diziyi arıyordum sen deyince. İzleyecektim. Keşke sihirli annem eski kadrosu ile dönse.. yoksa çok geç olacak.yayınlanmadı senaryo beğenilmedi @Doğan
Yaramı deşmee
buğra özmüldur yazabilir ama yeni nesile uyarlanması gerekir o da eski kadroyla zor olurYaramı deşmee
sihirli annemın sinema filmi olacaktı olmadı nedense.zaten eskikadrodan kimse kalmadıkı.ceren tuğçe evlendi.gerçek hayata.yeninesile çekılse bile çekılemzkı artıkbuğra özmüldur yazabilir ama yeni nesile uyarlanması gerekir o da eski kadroyla zor olur
exxendekikeşke bitmeseydibuğra özmüldur yazabilir ama yeni nesile uyarlanması gerekir o da eski kadroyla zor olur
Zaten konu bitmedi dizi bittisihirli annemın sinema filmi olacaktı olmadı nedense.zaten eskikadrodan kimse kalmadıkı.ceren tuğçe evlendi.gerçek hayata.yeninesile çekılse bile çekılemzkı artık
------
exxendekikeşke bitmeseydi
konu zaten pakızeden başka bişey yoktu.stardakındenZaten konu bitmedi dizi bitti
exxendekinde konu bitmedi zaten dudu taciden boşanacakmı betüşlerin peri olduğu ortaya çıkacakmı diye bitti @Doğankonu zaten pakızeden başka bişey yoktu.stardakınden
aile peri oldujları bilipde öyle senaryo yazsalar güzel olurdu.tatlıu cadıda k gibi yabancı dizininmexxendekinde konu bitmedi zaten dudu taciden boşanacakmı betüşlerin peri olduğu ortaya çıkacakmı diye bitti @Doğan
Aynen maalesef o eski enerjiyi hiç bir zaman vermez. Eski kadronun da istediğine çok eminim ama günümüz kuşağına uyarlayıp oyuncak yapmak yerine hatıralarımızda kalması daha iyidir belki debuğra özmüldur yazabilir ama yeni nesile uyarlanması gerekir o da eski kadroyla zor olur
mecburlar periliçe söyledi masallar bile günümüzdeki nesile uyarlanmalı dedi mesela 2921 yılından bir güç geldi düşünce gücüAynen maalesef o eski enerjiyi hiç bir zaman vermez. Eski kadronun da istediğine çok eminim ama günümüz kuşağına uyarlayıp oyuncak yapmak yerine hatıralarımızda kalması daha iyidir belki de
o Türkiyede zor oluraile peri oldujları bilipde öyle senaryo yazsalar güzel olurdu.tatlıu cadıda k gibi yabancı dizininm
yoksa öyle izin mı vermezler acaba?mecburlar periliçe söyledi masallar bile günümüzdeki nesile uyarlanmalı dedi mesela 2921 yılından bir güç geldi düşünce gücü
------
o Türkiyede zor olur
İzin vermezleryoksa öyle izin mı vermezler acaba?
saçma geldi bana.keşkenolsa pompyİzin vermezler
amerika ve Türkiye kültürü farklısaçma geldi bana.keşkenolsa pompy
aynen dizi izlmemiz bile farklı..bizdeki kültür eski dizilerin bölümleri izlemek.amerikadakıde 15 sezonlıuk diziler var 40 senelik dizşler var.amerika ve Türkiye kültürü farklı
İrlandada 20 dakikalık dizileraynen dizi izlmemiz bile farklı..bizdeki kültür eski dizilerin bölümleri izlemek.amerikadakıde 15 sezonlıuk diziler var 40 senelik dizşler var.
abow 20 mi 25 40 duydumdaİrlandada 20 dakikalık diziler