Exxen Sihirli Annem (2021) - Dizi Yorumları

Bunun Finali ucu açık bitti hissettiğim çıktı
Betüşü İngiltere’den nasıl getireceksin pandemide zaten drama kursu açmış orda
Bir Türk dizisini ingilterede çekilebilmesi için ingilterede okul
Hem Londra ve İstanbul olarak çekmek
Betüş özel görev için Betüş kılık değiştirdi burda sıkar diye düşünüyorum
Minik peri geleceği ve görünmezleri gören peri Eda peri ve ailesi İngiltere’ye orda ev bulacaklar Sadık ve Yavuzda dahil bunun maliyetini hesaplıyabiliyormusun bunun İçin bu durumda birlik Film yada İngiltere’deki bir yapım şirketiyle ortaklaşıp ingiltereyede uyarlıcaklar @mrt-06 @serhatt @Dosi

• Beğendim
Reactions: mrt-06 and Dosi
Bunun Finali ucu açık bitti hissettiğim çıktı
Betüşü İngiltere’den nasıl getireceksin pandemide zaten drama kursu açmış orda
Bir Türk dizisini ingilterede çekilebilmesi için ingilterede okul
Hem Londra ve İstanbul olarak çekmek
Betüş özel görev için Betüş kılık değiştirdi burda sıkar diye düşünüyorum
Minik peri geleceği ve görünmezleri gören peri Eda peri ve ailesi İngiltere’ye orda ev bulacaklar Sadık ve Yavuzda dahil bunun maliyetini hesaplıyabiliyormusun bunun İçin bu durumda birlik Film yada İngiltere’deki bir yapım şirketiyle ortaklaşıp ingiltereyede uyarlıcaklar @mrt-06 @serhatt @Dosi
İnci Türkay dizi için kendisine Exxen'den teklif gelseydi kabul edeceğini ve Türkiye'ye gelebileceğini söylemişti yanlış hatırlamıyorsam. Hatta kendilerinine hiç danışılmadığı için tepki de göstermişti.

Sihirli annemin Stoklu kalmasının Suçu ne @Cervantes
------

1 Bölümlük oynarmıydı Eski kadrosu Sihirli annemin @Dosi
Yada Acun ama yılbaşına kadar sabretmezdi bir 2 Bölüm oynatırdı ardından yapılan sihirle her şey değişseydi @Dosi

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Dosi
@Dosi Sihirli annem konusunda eleştiriden bitiriliyor eski kadrosuyla çekseydi 14 Bölüm oynatıp yada yılbaşı özelde bomba gibi bir senaryo Yazsaydı Gamze Özer Hull city alacağına