Sihirli annemin eski kadrosuyla olsa orayada Tutku gibi gelirdi
@Dosi @Angelica @Emre Ozansoy @xemrexxx
Valla gelirdi
Sihirli annemin eski kadrosuyla olsa orayada Tutku gibi gelirdi
@Dosi @Angelica @Emre Ozansoy @xemrexxx
No.@Dosi @Emre Ozansoy Sihirli annem eski kadrosuyla Exxende yayınlansa ve saplantılı bir aşık gelse Tutku gibi seyredermiydiiniz @Dosi @serhatt @Emre Ozansoy @EmreCan @Angelica
Eski kadro olmadığı için hiçbir şekilde izlemem.
Eski kadrosuyla olsa tutku gibi birisi gelse seyredermiydin @serhattEski kadro olmadığı için hiçbir şekilde izlemem.
Ben bir eski kadrosuyla yazdım bir bak istersenEvet. Kadro hatırına.
İnci Türkay dizi için kendisine Exxen'den teklif gelseydi kabul edeceğini ve Türkiye'ye gelebileceğini söylemişti yanlış hatırlamıyorsam. Hatta kendilerinine hiç danışılmadığı için tepki de göstermişti.Bunun Finali ucu açık bitti hissettiğim çıktı
Betüşü İngiltere’den nasıl getireceksin pandemide zaten drama kursu açmış orda
Bir Türk dizisini ingilterede çekilebilmesi için ingilterede okul
Hem Londra ve İstanbul olarak çekmek
Betüş özel görev için Betüş kılık değiştirdi burda sıkar diye düşünüyorum
Minik peri geleceği ve görünmezleri gören peri Eda peri ve ailesi İngiltere’ye orda ev bulacaklar Sadık ve Yavuzda dahil bunun maliyetini hesaplıyabiliyormusun bunun İçin bu durumda birlik Film yada İngiltere’deki bir yapım şirketiyle ortaklaşıp ingiltereyede uyarlıcaklar @mrt-06 @serhatt @Dosi
Drama kursu tatilde diyeİnci Türkay dizi için kendisine Exxen'den teklif gelseydi kabul edeceğini ve Türkiye'ye gelebileceğini söylemişti yanlış hatırlamıyorsam. Hatta kendilerinine hiç danışılmadığı için tepki de göstermişti.
Hayır @pompy, bakmadım henüz.@Emre Ozansoy seyrettinmi Avni konusu uzun sürdü
ben hemen biter diye düşündüm konusu gece yarısı bakıyım dedim tamamı sezon finalinin konusuyla bağlantılı başladıHayır @pompy, bakmadım henüz.