Ben de pahalı diye içmiyorum.İçkide de en çok votka severim ama en fazla bira içerimİçmiyorum.
+1İçmiyorum.
Sen de mi fiyat yüzünden
Bende sağlıklı yaşıyorum inşallahBen de pahalı diye içmiyorum.İçkide de en çok votka severim ama en fazla bira içerim
sevmiyorum sigarayıSen de mi fiyat yüzünden
Hiç sağlıklı yaşayamadım hep zararlı yiyecekler yedim hiç spor yapmadım...Bende sağlıklı yaşıyorum inşallah
Marlboro touch blue güzeldisevmiyorum sigarayı
Sus ele vereceksin benHiç sağlıklı yaşayamadım hep zararlı yiyecekler yedim hiç spor yapmadım...
Nerelerde yürüyosunSus ele vereceksin benYaptığım tek spor sayılıyorsa eğer arada yürüyorum öyle bir de kahretsin dünyanın yemeğini seçiyorum
Evden bir çıkıyorum eğer yalnızsam canım nereyi isterse, burda pek bir şey olmadığı için markete falan gidiyorum sonra da dolanıp hop eve dönüşNerelerde yürüyosun
Nerde yaşıyosunEvden bir çıkıyorum eğer yalnızsam canım nereyi isterse, burda pek bir şey olmadığı için markete falan gidiyorum sonra da dolanıp hop eve dönüşBazen de evin etrafında dolanıyorumBazen aşağıya iniyorum arkadaşlarımla kapıdan kapıya giderken buluyorum kendimi
Aynı benim gibi düşünüyosunSigara içmem. Pahalı. Onu alacağım para ile çikolata alır onu yer şekerimi yükseltir ona bağımlı olurum 😂
Hiç içmedin miİçmiyorum ama içenler sayesinde pasif içici oldum sanırımDumanından bile nefret ediyorum para vermeye bile değmez
Benim babam 4 paket içiyor. Ben içmesemde benim ciğerlerde bim poşeti gibi olmuştur sanırım. 😂İçmiyorum ama içenler sayesinde pasif içici oldum sanırımDumanından bile nefret ediyorum para vermeye bile değmez
Zengin misinizBenim babam 4 paket içiyor. Ben içmesemde benim ciğerlerde bim poşeti gibi olmuştur sanırım. 😂
Değiliz. Sigaraya 4 paket parası verdiğimiz her an zenginlik bizden koşarak uzaklaşıyor 😂😂Zengin misiniz
Olsun yine de evlenmek istersen ben burdayımDeğiliz. Sigaraya 4 paket parası verdiğimiz her an zenginlik bizden koşarak uzaklaşıyor 😂😂
Yok içmedim yaNerde yaşıyosun
------
Aynı benim gibi düşünüyosunBen hep başkalarından otlanırım
------
Hiç içmedin mi
Babam tasarrufa başladı tütün içiyor uzun zamandır ama kokusu bütün odayı sarıyor çok kötü kokusu varBenim babam 4 paket içiyor. Ben içmesemde benim ciğerlerde bim poşeti gibi olmuştur sanırım. 😂
Aslında bu babamın tasarruf modu. 😂 Bir ara puro filan içiyordu adam. Şimdi normale döndü. Bir kaç zamana da bunu da bıraktımıydı babamı sigaralardan kurtarmış olacağız ama biz değil money sağolsun 😂Yok içmedim ya
------
Babam tasarrufa başladı tütün içiyor uzun zamandır ama kokusu bütün odayı sarıyor çok kötü kokusu var
Çalıştığım yerde çok içiyorlar açık alanda normalde olsa sigara içilen ortamda bile durmayı sevmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?