- Reaksiyon puanı
- 19,411
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Kesinlikle katılıyorum sigara için neler neler yapılır
Maalesef içiyorum
Yapacak bir şey yok alışmışız artıkAl sana attığım ilk diss oh olsunn ne var bu zıkkımda beee
Yapacak bir şey yok alışmışız artık
Bırakırız elbet acelesi yokO alıştıranları bir bulursam varya köküne kibrit suyu dökecemmyapacak çok şey var bırakabilirsin
Bırakırız elbet acelesi yok
O kadar değil tabi ama birkaç senesi daha varNe demek acelesi yokk hastalık gelincemi bırakıcan hayır efenimm yarından itibaren bırakmaya başlıyısunuz Yusuf beycim
O kadar değil tabi ama birkaç senesi daha var
Ben her türlü içerdimBak yaaa ne bir kaç sene bee hemen bırakıyosun ahh senin öz ablan olacaktım ki senden nasıl saklıyordum paketleri görürdün
Yapacak bir şey yok alışmışız artık
Bırakırız elbet acelesi yok
@vadikızı abla, bunları söylerken hiç utanmıyor da, terbiyesiz.)))O kadar değil tabi ama birkaç senesi daha var
'sigara içiyorum'' cümleleri barındıran mesajlara harika mı atayım?))
@vadikızı abla, bunları söylerken hiç utanmıyor da, terbiyesiz.)))
Konuyu açan sensin başkanım ne deseydik@vadikızı abla, bunları söylerken hiç utanmıyor da, terbiyesiz.)))
Ne alaka terbiyesiz. Hayır söylüyorsun bari biraz yüzün kızarır, söylerken ıh mıh edersin.)) O da yok sende.))Konuyu açan sensin başkanım ne deseydik
Bize böyle bir konu hazırlamışsın biz konuşunca mı sorun oluyorNe alaka terbiyesiz. Hayır söylüyorsun bari biraz yüzün kızarır, söylerken ıh mıh edersin.)) O da yok sende.))
Tehlikeli olduğundan bahsettim yalnız.))Bize böyle bir konu hazırlamışsın biz konuşunca mı sorun oluyor
Ben bilmem sigaracıları topladın konuyaTehlikeli olduğundan bahsettim yalnız.))
Alayınız gelin, sigara bıraktırma hattından özel sponsorluk aldım, hepinize sigarayı bıraktıracağım.)))Ben bilmem sigaracıları topladın konuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?