Sia - The Greatest | Yeni Klip

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    sia

Ahmed

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
16,044
Puanı
1,060
Müzik dünyasının en güçlü seslerinden Sia yeni single'sının klipini bu sabah paylaştı.

Kendirck Lamar ile düet olarak yayımlanan şarkının klipinde ise yine Maddie Ziegler yer aldı.

İşte klip:

Son albümde o kadar güzel parçalar vardı ki, hiç birini kliplendirmedi.
Cheap Thrills doğru düzgün klip çekmedi. Sadece lyric video olarak kaldı, kesinlikle daha farklı bi klip ile şu an 500m değil 800-900m izlenmede olurdu.

'the Greatest' ilk dinlemede kötü gelmedi, yeniden dinlememle severim kesin.
Klip ise 'Chandelier'den bazı sahneleri aynı yapmışlar. Klipde anlatilan ise üzel.

Bence Sia 'Fire meet gasoline' tarzı videolar yapsın artık.

Sizler de bakın.

@OzaN @Harunnn60 @Titanium @Forumdash @yigit_00 @yatutarsa

İlk dinleyişte aşk.

Şarkı yine mükemmel. Klip de harika olmuş, yalnız başta ve sondaki boşluklar daha kısa tutulmaymış keşke.

Son albümündeki şarkıları kliplendirme işini batırdı, haklısın.

Bu Sia'yı "Sıla" diye okumak nedir her seferinde. Kendi kendime "Sıla yabancı şarkı mı çıkardı acaba" dedim ama sonra "Sia"yı gördüm.

I'm free to be the greatest I'm aliiiive
I'm free to be the greatest here toniiiiiiight.

Sia'nın yaptığı bir şarkı benim için kötü olamaz. Bu şarkıya da daha ilk dinleyişte aşık oldum. Ben ne kadar beğensem de millet Maddie'den sıkılmaya başlamıştı bu sefer daha büyük bir cast ekibiyle çalışılması güzel olmuş. Tabii This Is Acting'de daha hit potansiyeli olan o kadar şarkı varken bunun birden çıkması üzdü. En azından Unstoppable kliplenir diyordum. We Are Your Children da yeni albümün adı galiba. TIA toplama bir albümdü belki de o yüzden kısa kesmek istemiştir.

Fire Meet Gasoline en sevdiklerim arasında. Keşke daha çok duysak o tarzda.

Unstoppable cidden mutlaka kliplenmesi gereken bir şarkıydı. Öyle mükemmel bir şarkının klipsiz kalması büyük talihsizlik oldu.

Sia "Çikita Muz" söylese bile kulağa hoş gelir zaten. Şarkıyı çok sevdim. Ancak özellikle sondaki 1 dakikalık boşluk kulağımı çok tırmaladı.

4. günü tamamlamadan şu an 21M izlenmede.

510 milyon izlenme

5 şarkıcı kaldı desteğini bekliyorum öz aman

Finale doğru destek at bana Ozi