Son albümündeki şarkıları kliplendirme işini batırdı, haklısın.Son albümde o kadar güzel parçalar vardı ki, hiç birini kliplendirmedi.
Cheap Thrills doğru düzgün klip çekmedi. Sadece lyric video olarak kaldı, kesinlikle daha farklı bi klip ile şu an 500m değil 800-900m izlenmede olurdu.
'the Greatest' ilk dinlemede kötü gelmedi, yeniden dinlememle severim kesin.
Klip ise 'Chandelier'den bazı sahneleri aynı yapmışlar. Klipde anlatilan ise üzel.
Bence Sia 'Fire meet gasoline' tarzı videolar yapsın artık.
Sizler de bakın.
@OzaN @Harunnn60 @Titanium @Forumdash @yigit_00 @yatutarsa
Fire Meet Gasoline en sevdiklerim arasında. Keşke daha çok duysak o tarzda.Son albümde o kadar güzel parçalar vardı ki, hiç birini kliplendirmedi.
Cheap Thrills doğru düzgün klip çekmedi. Sadece lyric video olarak kaldı, kesinlikle daha farklı bi klip ile şu an 500m değil 800-900m izlenmede olurdu.
'the Greatest' ilk dinlemede kötü gelmedi, yeniden dinlememle severim kesin.
Klip ise 'Chandelier'den bazı sahneleri aynı yapmışlar. Klipde anlatilan ise üzel.
Bence Sia 'Fire meet gasoline' tarzı videolar yapsın artık.
Sizler de bakın.
@OzaN @Harunnn60 @Titanium @Forumdash @yigit_00 @yatutarsa
Unstoppable cidden mutlaka kliplenmesi gereken bir şarkıydı. Öyle mükemmel bir şarkının klipsiz kalması büyük talihsizlik oldu.I'm free to be the greatest I'm aliiiive
I'm free to be the greatest here toniiiiiiight.
Sia'nın yaptığı bir şarkı benim için kötü olamaz. Bu şarkıya da daha ilk dinleyişte aşık oldum. Ben ne kadar beğensem de millet Maddie'den sıkılmaya başlamıştı bu sefer daha büyük bir cast ekibiyle çalışılması güzel olmuş. Tabii This Is Acting'de daha hit potansiyeli olan o kadar şarkı varken bunun birden çıkması üzdü. En azından Unstoppable kliplenir diyordum. We Are Your Children da yeni albümün adı galiba. TIA toplama bir albümdü belki de o yüzden kısa kesmek istemiştir.
Fire Meet Gasoline en sevdiklerim arasında. Keşke daha çok duysak o tarzda.
I'm free to be the greatest I'm aliiiive
I'm free to be the greatest here toniiiiiiight.
Sia'nın yaptığı bir şarkı benim için kötü olamaz. Bu şarkıya da daha ilk dinleyişte aşık oldum. Ben ne kadar beğensem de millet Maddie'den sıkılmaya başlamıştı bu sefer daha büyük bir cast ekibiyle çalışılması güzel olmuş. Tabii This Is Acting'de daha hit potansiyeli olan o kadar şarkı varken bunun birden çıkması üzdü. En azından Unstoppable kliplenir diyordum. We Are Your Children da yeni albümün adı galiba. TIA toplama bir albümdü belki de o yüzden kısa kesmek istemiştir.
Fire Meet Gasoline en sevdiklerim arasında. Keşke daha çok duysak o tarzda.
Gayet iyi.
Benim desteğim peki.510 milyon izlenme
5 şarkıcı kaldı desteğini bekliyorum öz aman
Finale doğru destek at bana Ozi
Benim desteğim peki.