Shutter Island Dizi Olacak

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060
thumbnail_1409035648.jpg

Ünlü yönetmen Martin Scorsese'in 2010 yılında gösterime giren başarılı filmi Shutter Island'ın televizyona uyarlanacağı açıklandı.

Dizi Martin Scorsese'in pek de yabancı olmadığı HBO kanalında yayınlanacak. Nitekim Scorsese HBO'nun Eylül ayında 5. ve son sezonu yayınlanacak olan Boardwalk Empire'ın yapımcı kadrosunda yer almıştı. Hatta dizinin pilot bölümünü yönetmiş, Emmy kazanmıştı. Yeni dizide de pilot bölüm Martin Scorsese tarafından yönetilecek.

Ashecliffe adındaki dizinin, filmden öncesini anlatacağı düşünülüyor. Dizide hastanenin geçmişini ve sırlarını öğreneceğiz.

Dizinin oyuncu kadrosu ve yayın tarihi henüz netleşmedi.​

Konu iyi, oyuncular da iyi seçilirse harika bir iş çıkabilir ortaya.

Filmin ya başını ya da sonunu kaçırmıştım, bu vesileyle aradan çıkarıtırız bunuda. :D

Bu filmi izlemiştim ama hastaneyle ilgili olan kısımları unutmuştum.Hele dizi çekilsin başlamaya yakın bi daha gözden geçiririz:X

Filmi harikaydı, dizide de Scorsese imzası olacaksa iyi bir iş çıkacaktır ortaya. Cast haberlerini merakla bekliyorum başrol oyuncusu seçimi çok önemli. Tıpkı Steve Buscemi gibi film dünyasından tanıdığımız bir yıldızın başrol olması yüksek ihtimal. :):)

Mükemmel bir filmdi.3-4 kere izledim.Eğer Scorsese imzası olursa müthiş bir dizi olur.Genelde beğendiğim filmlerin dizi uyarlamalarına merak edip bakarım.

Çok iyi bir haber. Kesin bakarım ilk bölümlerine. :)