ShowMax HD Yayına Geçti!

Show Pro Max çıkınca alıcam.
Güldüm ama kendi grubumun olduğu için dis. :A

Vay be insanlığın en önemli sorunlarından biri de böylece çözülmüş oldu. :Z
Son açtığın konunun insanlığa faydasını düşünüyorumdur.. :A https://fav10.net/forum/threads/eşkıya-dünyaya-hükümdar-olmazda-ayrılık.304095/

@Afet Güçverir uyduda çekiyormu ki bu kanal Atacan yani ayarlasam izleyebilirmiyim ben :D
Yeni frekans çeker muhtemelen çünkü 4A üstünden yayın yapıyor. Önceki SD frekansın zayıf olması normal.

Post kasan çok isim vardı ondan geri geldi. :A

Hiç sorma bizimkiler alışkanlıklarından kolay kolay vazgeçemiyor. :A Maçlar için kullanıyorlar hala. :A

Cennet Mahallesi saat kaçta yayınlanıyor? :A
Ne yap et uyduya geçin derim.. :A

18.30 hafta içi, birde 10'da birde haftasonu herhangi bir saatte. :A

Son açtığın konunun insanlığa faydasını düşünüyorumdur.. :A https://fav10.net/forum/threads/eşkıya-dünyaya-hükümdar-olmazda-ayrılık.304095/

Yeni frekans çeker muhtemelen çünkü 4A üstünden yayın yapıyor. Önceki SD frekansın zayıf olması normal.

Oyuncunun felç geçirdiği için ayrılmak zorunda kalması Cennet Mahallesi'ni HD izlemekten daha anlamlı elbette. :A

• İlginç
Reactions: mrt-06

Ayarladım çekiyor Yağmur Zamanı dizisi vardı atacan :A
------

Konu içeriğini okumamıştım, üzüldüm ya. :T

Felç geçirdi diye okumadım ben beyninde tümor varmış o alınmış 4 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra odaya alınmış Makedonyanın sağlık bakanı ameliyat etmiş felç demiyordu okuduğum haberde:(

• Harika
Ekli dosyayı görüntüle 98114

Show TV'nin sevilen, bir döneme damga vurmuş dizilerini ve programlarını yayınlayan kardeş kanal ShowMAX HD yayına geçti. Türksat 4A üzerinden yayınlarına HD olarak devam edecek kanal içerik anlamında da yenilenecek!

Show MAX'i HD olarak izlemek için frekans değerleri; 12209 - YATAY - 10000 (TURKSAT 4A) izlenebilmekte. Kanalın SD yayını ise yine devam edecek. Bunun yanı sıra internet sitesi de yenilenen kanalda şu an Cennet Mahallesi, Dudaktan Kalbe, Yarım Elma, Kadın İsterse, En İyi Arkadaşım, Dila Hanım, Asla Vazgeçmem gibi sevilen dizilerin tekrarları yayınlanmakta.​
Yarım elma varsa bende varım o halde 😉
------

Sende mi baktın abla yağmur zamanı dizisine çok güzeldi be 😊

• Harika
Reactions: Angelica and mrt-06
------

Felç geçirdi diye okumadım ben beyninde tümor varmış o alınmış 4 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra odaya alınmış Makedonyanın sağlık bakanı ameliyat etmiş felç demiyordu okuduğum haberde:(
Kardeşin biliyor bu işleri dedik sana. 😎

Yarım elma varsa bende varım o halde 😉
------

Sende mi baktın abla yağmur zamanı dizisine çok güzeldi be 😊
Hayat Bilgisi de olsa keşke. :Z

• Beğendim
Reactions: Angelica
Bu arada şimdi tekrar bakınca fark ettim, kanal yayın akışından 'Çapkın'ı çıkarmış. :( Ne güzel izliyordum.

Bir daha yaz diye konuya mesaj yazdım hemen arka arkaya olmasın diye. :A

Keşke Digiturk’te olsa bu kanal. :( HD Cennet Mahallesi izlemek istiyorum. :A
Kanal digitürkteydi sonra ayrıldı.Bir zamanlar büyüklerin hazırlık maçlarını falan yayınlıyorlardı.
Show Max, 15 Nisan 2006'da yayın hayatına başlamış bir televizyon kanalı. Şu an Türksat 3A, Türksat 4A uydusu ve D-Smart platformu üzerinden yayın yapmaktadır.

15 Nisan 2006 tarihinde Digiturk'e özel olarak açılan kanallardan birisi oldu. 18 Mayıs 2013 tarihinde Çukurova Holding'in borçları nedeniyle kanalın yönetimine TMSF tarafından el konuldu. 1 Haziran 2013 tarihinde Ciner Medya Grubu tarafından satın alındı. 25 Ağustos 2015 tarihinde internet üzerinden yayın yapmaya başladı. 9 Nisan 2016'da Türksat 3A uydusu üzerinden, 11045 H 4800 3/4 frekansından yayına başlamasının ardından Digiturk'ten çıkarılmıştır ve D-Smartplatformuna eklenmiştir.

Show TV'nin eski dizilerini ve program tekrarlarını yayınlamaktadır. 24 Ekim 2020'de HD yayına geçmiştir.

• Beğendim
Reactions: mrt-06 and Özgür

Kanal digitürkteydi sonra ayrıldı.Bir zamanlar büyüklerin hazırlık maçlarının falan yayınlıyorlardı.
Show Max, 15 Nisan 2006'da yayın hayatına başlamış bir televizyon kanalı. Şu an Türksat 3A, Türksat 4A uydusu ve D-Smart platformu üzerinden yayın yapmaktadır.

15 Nisan 2006 tarihinde Digiturk'e özel olarak açılan kanallardan birisi oldu. 18 Mayıs 2013 tarihinde Çukurova Holding'in borçları nedeniyle kanalın yönetimine TMSF tarafından el konuldu. 1 Haziran 2013 tarihinde Ciner Medya Grubu tarafından satın alındı. 25 Ağustos 2015 tarihinde internet üzerinden yayın yapmaya başladı. 9 Nisan 2016'da Türksat 3A uydusu üzerinden, 11045 H 4800 3/4 frekansından yayına başlamasının ardından Digiturk'ten çıkarılmıştır ve D-Smartplatformuna eklenmiştir.

Show TV'nin eski dizilerini ve program tekrarlarını yayınlamaktadır. 24 Ekim 2020'de HD yayına geçmiştir.
Evet bir zamanlar Digiturkte olduğunu hatırlıyorum zaten keşke kalsaymış şimdi de. :A

• Güldürdün
Reactions: mrt-06 and 12.Adam
  • Harika
Reactions: mrt-06 and NES
Hiç acele etmeseydi ne gerek vardı HD yayına filan. Diğer kanallar 4K yayına geçince geçerdi HD yayına Show Max :A

• Beğendim