Kanalın adı da değişirmi dersiniz? Fox TGRT adını bi gecede sildi nasılsaEfsane Show RTL olabilir mi?
Olur mu? Olur. Show TV'nin ismini duymadan, görmeden yapabilecek miyiz acaba?
Kanalın adı da değişirmi dersiniz? Fox TGRT adını bi gecede sildi nasılsaEfsane Show RTL olabilir mi?
Ben yaprım
Olur mu? Olur. Show TV'nin ismini duymadan, görmeden yapabilecek miyiz acaba?
Ben yaprımShow benim için o yuvarlak çicek desenli logoya geçtiği an bitmiştiilk logosu ve müzikleri efsanedir
bakıyorum bayağı seiven çıkmışta almanyada yaptıklarını burda yapamaz iki günde kapıyı gösterirler ayrıpa tayip erdogan izin vermeden hiç bir kanal satılamaz yabancılar malum %50 sınırı var onu aşmak için katakulli yapmak lazım onda tehlikeli
Ben yaprımShow benim için o yuvarlak çicek desenli logoya geçtiği an bitmiştiilk logosu ve müzikleri efsanedir
cine5 hala aynı arada kanallari sırayla gezdiğimde görüyürum admalarda reklam jeneriği filan herşey aynılogo ile birlikte kendileride yuvarlaklaştı zaten macun kime geçtiyse onu bozmuştur)
cine -5 inde bir zamanlar çok kaliteli haberlere giriş müziği vardı hala aklımda o müzik
haberleride kısa ve netti
cine5 hala aynı arada kanallari sırayla gezdiğimde görüyürum admalarda reklam jeneriği filan herşey aynıKülçe altın duruyor yani
Haber müziklerini bilmıyorum ama reklama giriş müziği jeneriği filan aynı...İnsanı yine eski gunlere göturuyorhaberlerine baktınmı hiç aynı kısalıktamı müzik aynımı ?
ben hiç rastlamadım kanala
Haber müziklerini bilmıyorum ama reklama giriş müziği jeneriği filan aynı...İnsanı yine eski gunlere göturuyorReklam dönüşü hayal kırıklıgına devam
haber giriş müziği ilginçti onu bir yerden bulsak ???
Bu mu dediğin?
Cine5 Haber Jeneriği - YouTube
- - - Ekleme - - -
İşte benim istediğim Show
Show Tv - Kurumsal Kimlik ve Jenerik Prototipleri - YouTube
Show Tv - Açılış - YouTube
Show Tv - Kapanış - YouTube
cine 5 al cezire aldı 2 yıldır kanalı kuramadılar yakında cine 5 el cezire türk olacak
RTL satın alır umarım.RTL Yugoslav ülkelerindede baya iyi iş yapıyor.
Eskiden RTL gece 01.00'den sonra capcanlı şeyler yayınlardı hala varmı bilmiyorum Almanyaya gitmişliğim var programlarıda değişik almanların.
Ben bi hafta önce İsviçredeydim.RTL'de çok güzel filmler oynuyordu
aga gece yarısından sonra noluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?