Kanalın adı da değişirmi dersiniz? Fox TGRT adını bi gecede sildi nasılsaEfsane Show RTL olabilir mi?
![]()
Olur mu? Olur. Show TV'nin ismini duymadan, görmeden yapabilecek miyiz acaba?
Kanalın adı da değişirmi dersiniz? Fox TGRT adını bi gecede sildi nasılsaEfsane Show RTL olabilir mi?
![]()
Ben yaprım
Olur mu? Olur. Show TV'nin ismini duymadan, görmeden yapabilecek miyiz acaba?![]()
Ben yaprımShow benim için o yuvarlak çicek desenli logoya geçtiği an bitmişti
ilk logosu ve müzikleri efsanedir
![]()
bakıyorum bayağı seiven çıkmışta almanyada yaptıklarını burda yapamaz iki günde kapıyı gösterirler ayrıpa tayip erdogan izin vermeden hiç bir kanal satılamaz yabancılar malum %50 sınırı var onu aşmak için katakulli yapmak lazım onda tehlikeli
Ben yaprımShow benim için o yuvarlak çicek desenli logoya geçtiği an bitmişti
ilk logosu ve müzikleri efsanedir
![]()
cine5 hala aynı arada kanallari sırayla gezdiğimde görüyürum admalarda reklam jeneriği filan herşey aynılogo ile birlikte kendileride yuvarlaklaştı zaten macun kime geçtiyse onu bozmuştur)
cine -5 inde bir zamanlar çok kaliteli haberlere giriş müziği vardı hala aklımda o müzik
haberleride kısa ve netti
cine5 hala aynı arada kanallari sırayla gezdiğimde görüyürum admalarda reklam jeneriği filan herşey aynıKülçe altın duruyor yani
![]()
Haber müziklerini bilmıyorum ama reklama giriş müziği jeneriği filan aynı...İnsanı yine eski gunlere göturuyorhaberlerine baktınmı hiç aynı kısalıktamı müzik aynımı ?
ben hiç rastlamadım kanala![]()
Haber müziklerini bilmıyorum ama reklama giriş müziği jeneriği filan aynı...İnsanı yine eski gunlere göturuyorReklam dönüşü hayal kırıklıgına devam
![]()
haber giriş müziği ilginçti onu bir yerden bulsak ???
Bu mu dediğin?
Cine5 Haber Jeneriği - YouTube
- - - Ekleme - - -
İşte benim istediğim Show
Show Tv - Kurumsal Kimlik ve Jenerik Prototipleri - YouTube
Show Tv - Açılış - YouTube
Show Tv - Kapanış - YouTube
cine 5 al cezire aldı 2 yıldır kanalı kuramadılar yakında cine 5 el cezire türk olacak
RTL satın alır umarım.RTL Yugoslav ülkelerindede baya iyi iş yapıyor.
Eskiden RTL gece 01.00'den sonra capcanlı şeyler yayınlardı hala varmı bilmiyorum Almanyaya gitmişliğim var programlarıda değişik almanların.![]()
Ben bi hafta önce İsviçredeydim.RTL'de çok güzel filmler oynuyordu![]()
aga gece yarısından sonra noluyo![]()