Show TV'ye talip çıktı!

Ben yaprım :X Show benim için o yuvarlak çicek desenli logoya geçtiği an bitmişti:X ilk logosu ve müzikleri efsanedir :F:F

Yabancı kanallar hakim olmaya başladı televizyona ve ben ona yanıyorum. :) Benim içinde sorun olmaz ama alışmamız zaman alacaktır. :D

bakıyorum bayağı seiven çıkmışta almanyada yaptıklarını burda yapamaz iki günde kapıyı gösterirler ayrıpa tayip erdogan izin vermeden hiç bir kanal satılamaz yabancılar malum %50 sınırı var onu aşmak için katakulli yapmak lazım onda tehlikeli

bakıyorum bayağı seiven çıkmışta almanyada yaptıklarını burda yapamaz iki günde kapıyı gösterirler ayrıpa tayip erdogan izin vermeden hiç bir kanal satılamaz yabancılar malum %50 sınırı var onu aşmak için katakulli yapmak lazım onda tehlikeli

kim takar tayyibi tayyip başbakanlığını yapsın basın yayın işlerine bulaşmasın

ne olursa araya tayyip katıyorsunuz halk sansürcülerden daha sansürcü anında panikledin acaba rtl burdada ordaki gibi yaparmı diye endişeye kapıldınız rtl show un bugünkü yayın politikasından daha çok kaliteli yayın yapar buna eminim :))

Ben yaprım :X Show benim için o yuvarlak çicek desenli logoya geçtiği an bitmişti:X ilk logosu ve müzikleri efsanedir :F:F

logo ile birlikte kendileride yuvarlaklaştı zaten macun kime geçtiyse onu bozmuştur :))

cine -5 inde bir zamanlar çok kaliteli haberlere giriş müziği vardı hala aklımda o müzik

haberleride kısa ve netti

logo ile birlikte kendileride yuvarlaklaştı zaten macun kime geçtiyse onu bozmuştur :))

cine -5 inde bir zamanlar çok kaliteli haberlere giriş müziği vardı hala aklımda o müzik

haberleride kısa ve netti
cine5 hala aynı arada kanallari sırayla gezdiğimde görüyürum admalarda reklam jeneriği filan herşey aynı :X Külçe altın duruyor yani:F:F

haberlerine baktınmı hiç aynı kısalıktamı müzik aynımı ?

ben hiç rastlamadım kanala:)
Haber müziklerini bilmıyorum ama reklama giriş müziği jeneriği filan aynı...İnsanı yine eski gunlere göturuyor :X Reklam dönüşü hayal kırıklıgına devam :(

cine 5 al cezire aldı 2 yıldır kanalı kuramadılar yakında cine 5 el cezire türk olacak

Eskiden RTL gece 01.00'den sonra capcanlı şeyler yayınlardı hala varmı bilmiyorum Almanyaya gitmişliğim var programlarıda değişik almanların. :D