Show TV'ye talip çıktı!

batuhankaralar

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
17,281
Puanı
1,061
Uzun zamandır maddi açıdan zor durumda olan Show TV'ye beklenmeyen bir talip çıktı. Alman RTL televizyonu maddi açıdan zor durumda olan ve iflas bayrağını çeken Show TV'yi ölü fiyatına almak istiyor. Gelen bilgilere göre Çukurova Grubu da bu satışa sıcak bakıyor. Maddi açıdan zor durumda olan Çukurova Grubunun firmalarına tek tek haciz gelmesi ve maddi açıdan da zorlukların yaşanması bu iddiayı güçlendiriyor. Bakalım bu durum nereye varacak?

Ekli dosyalar

• show-tv-logo.jpg
    16.3 KB · Hit: 604
  • rtl3_logo.jpg
    10.4 KB · Hit: 496

alsınlar süper olur yabancı sermayeymiş falanmış hikayelerini geçsinler doğru dürüst bir kanala döner rtl nin gece yarısı filmleri hoştur
)

umarım alırlar

RTL Hollanda'da kaliteli işler yapıyor. Almanya'da da öyledir.

binbir gece rtl kanalnda yayınlanmıştır.. ve reyting rekoru kırmştır

Kaliteli yayın yapacaklarsa, ben kaliteye varım. Eğer bu değişim gerçekleşirse, çok büyük bir değişim yaşayacaktır kanal. Show TV'nin geçmişi güme gidecek belki, her neyse hayırlısı olsun.

vışşh gece yarısndna sonra yayınlatr vars aoyuncu adayıyım

Kaliteli yayın yapacaklarsa, ben kaliteye varım. Eğer bu değişim gerçekleşirse, çok büyük bir değişim yaşayacaktır kanal. Show TV'nin geçmişi güme gidecek belki, her neyse hayırlısı olsun.

show un geçmişindede bir fok yoktu zaten
)

her türlü iyi olur bu satış rekabet ertar ekranlara kalite gelir her akşam pis yedili tarzı çöplere katlanmak zor iş

izleyicilerin alternatifi artar

Abartılı yayınlar varsa gece yarısı boş yere hayal kurmayın.

show un geçmişindede bir fok yoktu zaten
)

her türlü iyi olur bu satış rekabet ertar ekranlara kalite gelir her akşam pis yedili tarzı çöplere katlanmak zor iş

izleyicilerin alternatifi artar

Yayınlanan bazı diziler var, unutulmayacak türden. Şimdiki hali zaten içler acısı ama geçmişte iyi olduğu zamanlar oldu. O yüzden Show TV'yi kötü gözle bakmamak lazım.

Kanalın adı da değişirmi dersiniz? Fox TGRT adını bi gecede sildi nasılsa
Efsane Show RTL olabilir mi?

allahım nolursun satılsın bugün twitterda show tv çalışanlarının halini gördüm isyan etmişler artık 2 aydır maaş alamaıyorlar