Show TV'ye RTÜK'ten şok!

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,229
Puanı
1,060
Nahit Sırrı Örik'in aynı adlı eserinden uyarlanmış olan Eve Düşen Yıldırım, Muazez karakterine ilgi gösteren amca oğulları Sait ile Namık'ın bu davranışları, RTÜK'ün "Toplumun millî ve manevî değerlerine, genel ahlaka ve ailenin korunması ilkesine aykırı olamaz." ilkesi gereğince deşerlendirmeye alındı. 3 karşı oya rağmen oy çokluğuyla diziye herhangi bir ceza verilmemesine karar verildi.

YER GÖK AŞK UYARI CEZASI ALMIŞTI
Yer Gök Aşk dizisinde Münevver ile Celal karakterleri arasında geçen fiziksel yakınlaşma ve Bade karakterinin hamile kalmak için Mehmet karakterine kur yapması, RTÜK üyelerinin uyarı cezası vermesine neden olmuştu.

eve düşen yıldrım çok güzel bir dizi.. ayrıca aşk-ı memnu da aile içi yaşama aykırıydı ama 75 - 80 bölüm oynadı.. tabi arada bazı sevişme sahneleri yznden ceza alsada ben eve düşen yıldırımın bu cezayı almaması gerektiğini düşünüyorum..

eve düşen yıldrım çok güzel bir dizi.. ayrıca aşk-ı memnu da aile içi yaşama aykırıydı ama 75 - 80 bölüm oynadı.. tabi arada bazı sevişme sahneleri yznden ceza alsada ben eve düşen yıldırımın bu cezayı almaması gerektiğini düşünüyorum..
aynen RTÜK'u kınıyoruz!