evet ayni lafi yapardim cunki yariwma farkli ilk kez boyle bir wey ekranda olcak boylesi gelmedi daha ekrana
senin türkçen ne kadar hoş ve anlamlı semre bayıldım mesajına
ama bişey anlamadım??
evet ayni lafi yapardim cunki yariwma farkli ilk kez boyle bir wey ekranda olcak boylesi gelmedi daha ekrana
Bilmıyorum ya atv'nin iktitarla alakas var mı? Damadin şirketi almiş filan diyorlar ama o kanal Kılıç Günü gibi dizi yapti yani...Biliyorsun o diziyi..Turk halkının uzerine devam etti.Az daha oynasaydı tutsaydı ordaki o karaktere nolcakti..İktiarla nasıl bağlanti kurulcakti o zaman..Ben o diziyi yayınladiği için atv ile iktiari yanyana getiremiyorum..He belki Huzur Sokaği olabilir ama onunda kitabi çok satmiş zamanında enteller okumuştur o yuzden tutmuştur dizi..atv iktidara yanaştıkça durumunu düzeltti show danda böyle bir hamle gelirse olur bu işler
şimdilik show dip yapmış durumda
Bilmıyorum ya atv'nin iktitarla alakas var mı? Damadin şirketi almiş filan diyorlar ama o kanal Kılıç Günü gibi dizi yapti yani...Biliyorsun o diziyi..Turk halkının uzerine devam etti.Az daha oynasaydı tutsaydı ordaki o karaktere nolcakti..İktiarla nasıl bağlanti kurulcakti o zaman..Ben o diziyi yayınladiği için atv ile iktiari yanyana getiremiyorum..He belki Huzur Sokaği olabilir ama onunda kitabi çok satmiş zamanında enteller okumuştur o yuzden tutmuştur dizi..
Bilmıyorum ya atv'nin iktitarla alakas var mı? Damadin şirketi almiş filan diyorlar ama o kanal Kılıç Günü gibi dizi yapti yani...Biliyorsun o diziyi..Turk halkının uzerine devam etti.Az daha oynasaydı tutsaydı ordaki o karaktere nolcakti..İktiarla nasıl bağlanti kurulcakti o zaman..Ben o diziyi yayınladiği için atv ile iktiari yanyana getiremiyorum..He belki Huzur Sokaği olabilir ama onunda kitabi çok satmiş zamanında enteller okumuştur o yuzden tutmuştur dizi..
o bağlantıyı dizilerde aramadım asıl önemlii olan kanalın ana haber bültenindeki haber veriş tarzı oraya bakarsan orda atv tamamen iktidar yanlısı haber verir hatta trt atv kadar iktidar yanlısı haber yapmıyor diyebilirim ..
dizilere gelince o kılıç günü sadece tek örnekti aynı cüreti atv bir daha gösteremedi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?