Show TV'nin Yeni Yarışmasının Tarihi Belli Oldu !

evet ayni lafi yapardim cunki yariwma farkli ilk kez boyle bir wey ekranda olcak boylesi gelmedi daha ekrana

senin türkçen ne kadar hoş ve anlamlı semre bayıldım mesajına :)

ama bişey anlamadım??

atv iktidara yanaştıkça durumunu düzeltti show danda böyle bir hamle gelirse olur bu işler:)

şimdilik show dip yapmış durumda
Bilmıyorum ya atv'nin iktitarla alakas var mı? Damadin şirketi almiş filan diyorlar ama o kanal Kılıç Günü gibi dizi yapti yani...Biliyorsun o diziyi..Turk halkının uzerine devam etti.Az daha oynasaydı tutsaydı ordaki o karaktere nolcakti..İktiarla nasıl bağlanti kurulcakti o zaman..Ben o diziyi yayınladiği için atv ile iktiari yanyana getiremiyorum..He belki Huzur Sokaği olabilir ama onunda kitabi çok satmiş zamanında enteller okumuştur o yuzden tutmuştur dizi..

Bilmıyorum ya atv'nin iktitarla alakas var mı? Damadin şirketi almiş filan diyorlar ama o kanal Kılıç Günü gibi dizi yapti yani...Biliyorsun o diziyi..Turk halkının uzerine devam etti.Az daha oynasaydı tutsaydı ordaki o karaktere nolcakti..İktiarla nasıl bağlanti kurulcakti o zaman..Ben o diziyi yayınladiği için atv ile iktiari yanyana getiremiyorum..He belki Huzur Sokaği olabilir ama onunda kitabi çok satmiş zamanında enteller okumuştur o yuzden tutmuştur dizi..

o bağlantıyı dizilerde aramadım asıl önemlii olan kanalın ana haber bültenindeki haber veriş tarzı oraya bakarsan orda atv tamamen iktidar yanlısı haber verir hatta trt atv kadar iktidar yanlısı haber yapmıyor diyebilirim ..

dizilere gelince o kılıç günü sadece tek örnekti aynı cüreti atv bir daha gösteremedi ?

- - - Ekleme - - -

o bağlantıyı dizilerde aramadım asıl önemlii olan kanalın ana haber bültenindeki haber veriş tarzı oraya bakarsan orda atv tamamen iktidar yanlısı haber verir hatta trt atv kadar iktidar yanlısı haber yapmıyor diyebilirim ..

dizilere gelince o kılıç günü sadece tek örnekti aynı cüreti atv bir daha gösteremedi ?

Yok 1 istanbul masalında da vardi ama sadece karakter olarak...1e1k'da oynayan Ozan karakteri bir istanbul masalında oynarken orda öyle bi rolu vsardi ama yataklı mataklı değildi :X

atv haber izlemiyorum politika/siyasi haberleri hiç izlemıyorum diyecek kadar az izliyorum..Musait olamıyorum o tur haberler genelde ilk önce veriliyor..benım musait oldugum zamanlarda da sel mel birileri ölmüş birileri birilerin katili olmuş falan fıstık...

o ses türkiye , karadayı , yalan dünyanın karşısında hiç bir şansı yok 2 reyting alır

Pazartesi mi. :S Pek umutlu değilim ama belli de olmuyor bu işler...