Show Tv'nin Yeni Dizisinden Bilgiler !

İpek Karapınar mı??!!?? Aşığım la ben ona. :D Ciddi ciddi aşığım yani. Dizi tarzım değil ama yine izlemeye çalışırım. İpek olsun da gerisi boş. :D

Adı ve oyuncu kadrosu daha iyi olabilirdi. İlk bölümüne bakmaya çalışacağım ama devamı gelir mi soru işareti...

Bence isim iyide oyuncu kadrosu ve yapım şirketi iyi değil, güven vermiyor yani...

Show TV'nin atak yapma telaşında transfer edebildiği ortalama bir dizi işte. Show TV'nin de bu diziden fazla bir şey beklediğini zannetmiyorum, kaçan seyircinin bir kısmını kanala alıştırmak için yayına sokacağı bir proje gözüyle bakıyordur.

Show TV'nin atak yapma telaşında transfer edebildiği ortalama bir dizi işte. Show TV'nin de bu diziden fazla bir şey beklediğini zannetmiyorum, kaçan seyircinin bir kısmını kanala alıştırmak için yayına sokacağı bir proje gözüyle bakıyordur.
Olabilir ama kanalda henüz yeni sezon adına daha İDDİALI bir dizi görebilmiş değiliz...

Olabilir ama kanalda henüz yeni sezon adına daha İDDİALI bir dizi görebilmiş değiliz...

Okan Bayülgen ile toparlanmaya çalışacak şu an için. Okan sayesinde de yeni dizilerinin/programlarının reklamları daha çok seyirciye ulaşır. Yılbaşından sonra Show'un atak yapacağı söyleniyor bakalım bu sefer olacak mı.

Show tv iddialı geliyor gibi. Dizinin kadrosu iyi ama adı ne öyle ya? Günlük dizilerinin isimleri kadar klişe.

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy