Show TV'nin Sitesi Yenilendi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,744
Puanı
1,060
awww.pressturk.com_uploads_c2b_b8b10.jpg

Ciner grubu'nun kanalı Show TV, resmi internet sitesini yeniledi!

Daha önce Çukurova grubunda olan Show TV, geçtiğimiz aylarda TMSF el koymuştu ve şimdilerde Ciner grubunun elinde. Ciner grubu yaptığı değişiklerle bir yenisini daha ekledi. Show TV'nin bilinen internet sitesi artık farklı bir hâl aldı. Diziler, Programlar, Haberler, Yayın Akışı, Videolar ve Canlı yayın linkleri yerini aldı. Kanalın facebook ve twitter linkleri de yer alıyor.

Daha fazlası için Show TV'nin internet sitesi; http://www.showtv.com.tr/

Ekli dosyalar

• awww.pressturk.com_uploads_c2b_b8b10.jpg
    awww.pressturk.com_uploads_c2b_b8b10.jpg
    28.3 KB · Hit: 888
Tam beklediğim gibi olmuş ama ben beyaz tema bekliyordum hayırlı olsun. :)

Arşivi tam ekleme yapamamışlar birçok yapım eksik umarım eklenir. :)

Telefondan tam inceleyemesem de guzel olmus gibi eskisi kadar pratik degil ama daha şık. Bu arada dila hanim persembe yaziyor sitede

Eskisine göre iyi ama bence diğer kanalların sitesine göre oldukça kötü. Görme ve işitme engelliler için Kanal D gibi bir uygulama yapmasını beklerdim Okan'ın programındaki çevirmen kadından sonra...

Allahım sana şükürler olsun boze bu günü de gösterdin. Show internetin ilk çıktığı zamanlardaki sitesinden kurtuldu sonunda. :D

Eskisine göre çok daha kullanışlı vü güzel. Ama Diğerlerine göre kötü. Buna da şükür zamanla daha da güzelleşir. Bir umut verdi ya o bize yeter. :D

al1310.hizliresim.com_1g_d_thjyb.png

at1310.hizliresim.com_1g_d_thjz4.png

Arkadaşlar, ben Show TV'ye e-posta attım sitenin yenilenmesi için. Üstteki resimler de kanıtlarıdır.

Ekli dosyalar

• al1310.hizliresim.com_1g_d_thjyb.png
    al1310.hizliresim.com_1g_d_thjyb.png
    103.4 KB · Hit: 435
  • at1310.hizliresim.com_1g_d_thjz4.png
    at1310.hizliresim.com_1g_d_thjz4.png
    107.5 KB · Hit: 578