Show TV'nin 4 Yeni Dizisi Başlamadan Bitti!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
20,577
Puanı
1,060
Ekonomik krizde olan Show TV'nin yapımcıların desteğiyle yakında yayınlayacağı söylenen 4 yeni dizisi başlamadan bitti!

Show TV Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Çaloğlu, önemli yapım şirketleri Süreç Film, Tims Productions, MinT Yapım, Gold Film, TMC Film ve Avşar Film ile yaptığı toplantıda uzun vadeli ödeme koşuluyla kendilerine dizi yapmalarını istemişti.

Anlaşmaya varan yapım şirketleri Show TV'ye Gizli Patron, Benim Hala Umudum Var, Salih Kuşu ve Feyruz dizilerini yapacaktı. Bugün çıkan haberlere göre taraflar şartlarda anlaşamadı ve projeler iptal edildi.

ho8emF6uyu35ktl9nTalgevk.jpg

Yok artık. :D

Show batmış artık, Benzemez Kimse Sana da başlamazsa kimse şaşırmasın. :D

Off. Show için çok kötü bir haber. Sonu gittikçe yaklaşıyor.

show tv nin kendisi bitmiş artık

Herşey Yolunda Merkez dizisi de her an rafa kalkabilir şuan Show'un dayandığı tek şey yarışmalar dün Wipeout 2 vardı.

Bu yönetim değişmedikçe düzelmez kanal. Marka değeri daha fazla düşmeden bir an önce yönetim değişse veya satılsa iyi olacak. Yoksa toparlanması hiç kolay değil. :)

Yine mi?! Ne olacak bu Show'un hali...

"Her Şey Yolunda Merkez" dizisinin tanıtımları çıkmıyor uzun süredir...

Ali Eyüboğlu tamamen yalan haber diyor. Projeler iptal olmamış.

pis yedili olmazsa show bitecek ama pis yedili hala çok iyi gidiyo

Umarim bu haber dogru degildir. Eger ki dogruysa, o zaman Show TV bu yazi cikaramaz.

show mhow kalmadı artık

Agalar fragmanda gördum benzemez kimse sana diğer 4 kişide belli olmuş doğuş, deniz yıldızında ki pelin, ve bi oyuncu bi sunucu daha vardı yüzlerini tanıdımda isimlerini unuttum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...