Didem niye bitsin ki abla? Show kaç yıl sonra o saat diliminde bir program tutturdu. Bence Kuaförüm Sensin gider.Didem bitecek o zaman
didem başarılı mı sence bana öğlene çekilse daha başarılı olur gibi geliyorAsuman'ın tutmayacağı başından belliydi aslında. İlk başladığı saatte karşısında Zuhal Topal gibi bir rakip vardı, Esra Erol vardı her ne kadar türleri aynı olmasa da.
Didem Arslan Yılmaz'ı yanlış saatte başlattı kanal. Yeni saatinde 2 haftadır reytinglerinde çok iyi, bu saatte başlasaydı şuan ilk 30 içerisinde olabilirdi. İzleyici kitlesini oluştururdu.
Yemekteyiz Show TV'de bir başkaydı, ben o zamanlar seviyordum o programı. TV8'de mahvettiler güzelim programı.
Bence saatine göre iyi, Ekim - Kasım gibi oranlarını daha da arttırabilirdidem başarılı mı sence bana öğlene çekilse daha başarılı olur gibi geliyor
Bunda da olmasın artık.Aa bunda gelin kaynana yok ama.
Didem niye bitsin ki abla? Show kaç yıl sonra o saat diliminde bir program tutturdu. Bence Kuaförüm Sensin gider.
Dün Total de 76. olmuş, Didem ise 45. olmuş ablaKuaförüm sensin daha iyi izlenmiyormu ki
Dün Total de 76. olmuş, Didem ise 45. olmuş abla
Bende öyle zannediyordum abla. Ayrıca, onun jürileri vs. var. Masraflı yani, Didem de öyle bir dert yok.Hımm öylemi ben daha kuaförüm sensin daha çok izleniyor sanıyordum
Bende öyle zannediyordum abla. Ayrıca, onun jürileri vs. var. Masraflı yani, Didem de öyle bir dert yok.
Didem'i bende izliyorum, konuklar bağırmasa daha iyi program olacak.Oda doğru valla annemler izliyor Didemi
Didem'i bende izliyorum, konuklar bağırmasa daha iyi program olacak.
Kız çok feciydi abla 😱Ay evet çay içerken bende bugün baktım birazda kız annesine saldırdı gördünmü
Kız çok feciydi abla 😱
Aynen abla.evet biraz izledim belli kızın sorunları var kabul etmiyor desteğe ihtiyacı var