Show TV'den Yeni Dizi ''Ya Tutarsa''

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
24 Eylül 2012
Mesajlar
54,420
Reaksiyon puanı
65,193
Puanı
1,059
Show TV'nin dizi atağı bitmek bilmiyor! Kanalda yepyeni bir dizi daha yakında başlayacak.

Yapımcılığını bugüne kadar birbirinden başarılı projelerin yapımcılığını üstlenen BKM Film'in üstleneceği dizinin adı Ya Tutarsa olacak. Dizinin başrolünde ise, Ezel ve Urfalıyam Ezelden dizilerinde rol alan Cahit Gök ve Hayat Bilgisi dizisindeki Ortega rolüyle ünlendikten sonra çeşitli televizyon dizilerinde rol alan Paşhan Yılmazel bulunuyor.

Ayrıca dizinin kadrosunda Ulan İstanbul ve son olarak Kiraz Mevsimi dizilerinde rol alan Zeynep Kankonde yer alacak. Ya Tutarsa yönetmen Şenol Sönmez'in projesi. Bir sit-com’un içine düşen ve oradan kurtulmaya çalışan iki gencin maceralarını anlatan dizi yakında başlayacak.


19620400.jpg

180320150949457997237.jpg

360527943054.jpg
 
Yaz dizisi kadro,senaryo falan belli olsun daha doğru yorum yapmak yapılabilir.Şimdilik bir şey söylemek zor.Paşhan`i severim.Ulan İstanbul`nin Şehriban`i muhtemelen anneleri olacak izlenebilinir aslında:):)
 
Kadro fena değil gibi, özellikle Zeynep Kankonde seçimini beğendim. Ama burada rol alacaksa yakın bir zamanda Kiraz Mevsimi'nden ayrılacak galiba.

İnşallah tutar, ama tutmayacak gibi maalesef. Bekleyip göreceğiz. :)
 
Bence dizinin ismi gayet güzel olmuş. :D

Oyuncu seçimleride gayet iyi, tutar mı orasını bende bilmiyorum.
 
makbule bıraktı ya başladım yine. :F kadın cidden senarist falan değil ya yeni senaristler geçen bölüm katıldı gülmekten yanak kaslarım ağrıdı ilk bölümlere bile taş çıkartır o kadar müthişti yani. :D
Evet, Makbule Kosif'i çok eleştiriyordun. Birde bu kadın önüne gelene atar yapıyor niye ki. :)
 
Dizinin ismi super olmus beğendim :A :A
Dizi tutarmi emin değilim ama iste ya tutarsa yani değilmi belkide güzel dizi olur izlerim 😉