Bkm arttik sadece komedi degil herhalde son zamanlarda komedi disi isler de yapmaya basladilar kelebegin ruyasi sevdaluk da tam komedi degil giibikonuda geçen isimlere bkarasak kayıp şehir tarzı bir iş bekliyorumama bkm ile bağdaştıramadım pek
![]()
Sevdaluk'ta komedu değil ki.konuda geçen isimlere bkarasak kayıp şehir tarzı bir iş bekliyorumama bkm ile bağdaştıramadım pek
![]()
bu dizi direkt komedi dışı duruyor amaSevdaluk'ta komedu değil ki.
BKM hep komedi çıkarmıyor birçok öyle filmi var diye biliyorum.bu dizi direkt komedi dışı duruyor amasevdalukta yine komedi var
![]()
tv deyiz lo sinemaya kaçmaBKM hep komedi çıkarmıyor birçok öyle filmi var diye biliyorum.
Show Başlıyor!
İçime semre kaçtı.![]()
Demek ki sinema tadında bir dizi geliyor. 😉tv deyiz lo sinemaya kaçmaiçine de hakim ol
![]()
umarım fırtına ya da tatlı bela fadime gibi bir iş olmaz uzaktan ona benziyorDemek ki sinema tadında bir dizi geliyor. 😉
Yok böyle bir durumYalnız duyumlarıma göre Tuba Büyüküstün'ün bu dizi için masaya oturduğu söyleniyor. @*Dream* @Yakamoz-Asi
öyle emin yazdın ki bir an tuba büyüküstün olduğunu düşündümYok böyle bir durum![]()
öyle emin yazdın ki bir an tuba büyüküstün olduğunu düşündüm![]()
Onlar BKM'nin mi ki? BKM farkı diziye yansır.umarım fırtına ya da tatlı bela fadime gibi bir iş olmaz uzaktan ona benziyor![]()
fırıtna gayet iyiydi benceOnlar BKM'nin mi ki? BKM farkı diziye yansır.![]()
İzlemedim galiba ben o dizileri.fırıtna gayet iyiydi bencetatlı bela fadime de türkiyenin en güzel kadını safiye nin kocası yağlı phlivan usman aga ve mahidevonun kötülüklerden sorumlu yardımcısı fare suratlı gülşah vardı kötü olabilir mi hiç
![]()
O "BKM Film" ve "Böcek Yapım" ortaklığında çekilmiş bir film.GORA ve AROG'un yapımcılerı mıyd?![]()
Hmmm karıştırdım demek o kadar 27 kere GORA'yı izledim bide.O "BKM Film" ve "Böcek Yapım" ortaklığında çekilmiş bir film.![]()
Biber yapim nedir yaneyse isin icinde bkm var en azindan guzel bisey olabilir