Konusu güzel ve farklıysa kadroda sağlam olursa isterim tabiHmm. Olsa ister miydin peki?![]()
Konusu güzel ve farklıysa kadroda sağlam olursa isterim tabiHmm. Olsa ister miydin peki?![]()
Duyduğuma göre cast konusunda titizlikle davranılıyormuş. Ama beklemek gerek haberlerini tabii.Konusu güzel ve farklıysa kadroda sağlam olursa isterim tabiçok özledim Tuba'yı
Show Haber'in saati erkene alınacak diye duydum. Doğru mu?Dizinin ismi once Bu Benim Hayatim di Ama Hayat Hanim Oldu Ama dizinin Ismi Degisecek yine
Carliston biber olma ihtimliu de var onu niye atyladinKırmızı biber ve yeşil biber mi ben anlayamadım daha Serhat![]()
Bu benim hayatim cok. Guzelmis niye degistirmisler hayat hanim Cok kotuDizinin ismi once Bu Benim Hayatim di Ama Hayat Hanim Oldu Ama dizinin Ismi Degisecek yine
Show haberlew ilgili bi surpriz falan var diyodun saati mi degiscek insallah degismez @mrt-06Dizinin ismi once Bu Benim Hayatim di Ama Hayat Hanim Oldu Ama dizinin Ismi Degisecek yine
Bilgim Yok Ama Oyle bisey Olmaz Bence Show Haber Cok Yakin zamanda Yeni studyodan Yayin YapacakShow Haber'in saati erkene alınacak diye duydum. Doğru mu?![]()
![]()