Show Tv'den Yeni Bir Dizi: "CSI Kasımpaşa"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Usta oyuncu Hasan Kaçan ile Kadir Çöpdemir "CSI Kasımpaşa" adlı dizide buluşuyor.

Show TV'de ekrana gelecek olan dizinin çekimleri ise Kasımpaşa'da yapılacak.

Yapımcılığını Duka Film adına Özkan İpek'in yapacağı,senaryosunu ise Hasan Kaçan'ın yazdığı "CSI Kasımpaşa" dizisinin cast çalışmaları önümüzdeki hafta başlayacak.

Bir Kasımpaşa komedisi olan dizide Hasan Kaçan Komiser Çokyaşa Candır karakterini canlandıracak.

Kadir Çöpdemir ise girdiği her ortamı gazabıyla tahrip ettiği için Molotof Amir lakabını alan bir amir rolünde.

showtv-logo.jpeg
686799_detay.jpg

Adi "CSI New York"tan kaynaklanmis olabilir. :)

Zaten bir yığın CSI var.

CSI New York
CSI Miami
NCIS Los Angeles

Bunlardan esinlenildiği apaçık ortada zaten olabiliri falan yok, açık ve net.:D

ilk basta kessin yeni bir favoriforumumum senaryosu geliyor dedim ama harbi harbi gercek bir dizi cıktı iyi mi :)

hasan kaçan ve kadir çöpdemir komedi anlamında usta ama dizinin ismi banada değişik geldi ama iyi mi kötü mü karar veremedim :d

Bu dizinin benzerini atv ye 3 sene önce çekti hasan kaçan ama tutmadı. orda da benzer karakterler vardı. şakar komserler falan filan. tekrar aynı senaryoyu çekmek sistemileri ve show tv nin buna razı gelmesi tam televizyonculuk beceriksizliği. :))))))) bide hasan kaçan abi bi kez de tuttur bi işi karikaturist olarak daha iyiydin be abi bırak oyunculuğu :)))))))))

Dizi kalite bakımından iyi bir iş olur ama reyting bakımından maalesef pek olumlu bakmıyorum.

Bu dizinin benzerini atv ye 3 sene önce çekti hasan kaçan ama tutmadı. orda da benzer karakterler vardı. şakar komserler falan filan. tekrar aynı senaryoyu çekmek sistemileri ve show tv nin buna razı gelmesi tam televizyonculuk beceriksizliği. :))))))) bide hasan kaçan abi bi kez de tuttur bi işi karikaturist olarak daha iyiydin be abi bırak oyunculuğu :)))))))))

3 sene değil 5-6 yıl olmuştur rahat. Fesupanallah'ı diyorsun sanırım. O dizi gerçekten büyük bir hayal kırıklığı olmuştu çok iyi kadroya rağmen tutmamıştı. :)

izlemem zaten dizinin show da yayınlanacak olmasıda kalitesiz olacağına işaret hasan kaçanda sevmediğim bir oyuncu veya senarist herneyse ...