Show TV'den Ramazan Eğlencesi !

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059
MUCİZE NAĞMELER RAMAZAN AYI BOYUNCA SHOW TV EKRANLARINDA!

Yapımcılığını ve yönetmenliğini Ercan Saatçi'nin üstlendiği, Mucize Nağmeler Ramazan Özel programı Ramazan ayı boyunca Show TV ekranlarında olacak.

Sanat dünyasının her kesiminden sürpriz konuklarının, geçmişten günümüze gelen birbirinden güzel eserleri Türk müziği enstrümanlarıyla seslendirdiği "Mucize Nağmeler Ramazan Özel" ramazan ayı boyunca her gün 23.45 te Show TV'de.

top_mucizenagmeler.jpg

Haberi yapmakta biraz geç kaldın galiba. :):)

Trt Müzik'in en iyi programlarından biriydi, Show'da ilk gün Ata vardı sanırım, Twitter'da çok iyi yorumlar almıştı. :)

Haberi yapmakta biraz geç kaldın galiba. :):)

Trt Müzik'in en iyi programlarından biriydi, Show'da ilk gün Ata vardı sanırım, Twitter'da çok iyi yorumlar almıştı. :)
Kaç gündür bilg.e giremiyorum doğru düzgün. Yoksa haberi daha erken yapacaktım ama kısmet bugüneymiş.

İlk gün Ata Demirer ve Candan Erçetin vardı ve yeri geldi düet yaptılar yeri geldi tek tek söylediler. Candan Erçetin zaten harikulade bir ses, Ata Demirerinde showlarından Bülent Ersoyu filan takilt edişinden sesinin güzel olduğunu anlamıştım. Onunda hayatına biraz araştırdığımda Show Menlikten önce şarkıcı olmayı çok istediğini söylüyormuş her yerde. Fakat tipi komedyenliğe daha uygun olduğu için bu yolu seçmiş Ata Demirer.

Programla ilgili ise şunu söyleyeyim. Ercan Saatçi harika bir iş çıkarmış. Twitterdan bakılan yorumlarda çok güzel. Herkes her zaman devam etmesini istiyor. :smile:

Sadece TRT-müzik değil Kral TV'de de vardi...Küçük prodüksüyonlar büyük kanallardan birinde gösterilince herkes izliyormuş.Ama ne kadar izlenir ne zamana kadar izlenir orası mechul(?)

Sadece TRT-müzik değil Kral TV'de de vardi...Küçük prodüksüyonlar büyük kanallardan birinde gösterilince herkes izliyormuş.Ama ne kadar izlenir ne zamana kadar izlenir orası mechul(?)

Evet Kral Tv'de yayınlandığını da biliyorum, o zamanlar yeterince ilgi çekmemişti program. :) Çoğu kişi ilk defa Show Tv'de yayınlanıyor sanıyor. :):)