Show TV'den Nihat Hatipoğlu Bombası!

Mustafa Karataş var zaten Nihat Hatipoğlu neden transfer olsun ki? Yalan haber olduğu bariz belli...
showun verecegi paraya bagli hersey Zaten Atv de Kriz var Durum Vahim Showun Teklifini degerlendire bilir Mustafa Var die Nihat olmazmi? Ne alaka O zan Her Sey Dahil de Varken gulben olmasaydi Hic Alaka yok Para konusuna gelirsek Showun verecegi parayi Atv veremz cunki en yuksegi sunar show Atv de isler fena karisik haberin yok galiba
Para ile ilgili bir şeyden bahsetmedim zaten. Eğer öyle bir şey söz konusu olsaydı Mustafa Karataş'ı bünyeye katmadan Nihat Hatipoğlu'nu transfer ederlerdi. Mustafa Karataş'tan memnun olmasalardı yeni yayın döneminde de yollarına devam etmezlerdi. Nihat Hatipoğlu düşüşteyken transfer edeceklerini düşünmüyorum. Şu an için çok gereksiz bir hamle gibi duruyor. Hem Ramazan ayına nerden baksak 10 ay var, Nihat Hatipoğlu belli ki Show'un marka değerini kullanarak atv'den zam almaya çalışıyor. Olay bu kadar basit. :)

Para ile ilgili bir şeyden bahsetmedim zaten. Eğer öyle bir şey söz konusu olsaydı Mustafa Karataş'ı bünyeye katmadan Nihat Hatipoğlu'nu transfer ederlerdi. Mustafa Karataş'tan memnun olmasalardı yeni yayın döneminde de yollarına devam etmezlerdi. Nihat Hatipoğlu düşüşteyken transfer edeceklerini düşünmüyorum. Şu an için çok gereksiz bir hamle gibi duruyor. Hem Ramazan ayına nerden baksak 10 ay var, Nihat Hatipoğlu belli ki Show'un marka değerini kullanarak atv'den zam almaya çalışıyor. Olay bu kadar basit. :)
Bekliyib Gorcez Ama atv asla zam etmez ki durumları iyi digil Mustafa Karatasla anlasma Biter Sonra Nihat gelir Anlasma oldugu icin devam etmeleri normal

Mustafa hocanın başarısı iyiydi ama Nihat hoca kadar değil tabi bence mantıksız transfer.:D

Forum İstatistikleri

Konular
176,582
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy