Show TV'de sular durulmuyor!

ali kırca showun kalitesiz ortamına yakışmıyordu ayrılması iyi olmuş ..

Tematik kanal olmasını aklım almıyor. Bence öyle bir şey olmaz. Eğer olursa, o zaman 41 dizisi falan başka kanalda başlayacak.

Ali Kırca atv'ye geçse diyecem ama atv'deki kelde iyi sunuyor hani.Yada atv hafta sonu çıkan kadını yine eskisi gibi gün ortası ve saat 17'de verdikleri habere ceksin kel adamı haftasonuna alsin.Ali'de hafta içi olsun.Yada kadın yine dediğim saatlerde olsun kel adam sabah haberlerine sunsun.Ama onlardan vazgeçmesin.

Star'ada geçebilir bir sene geçmişti zaten.İnsanlar yadırgamaz.

Ali Kırca atv'ye geçse diyecem ama atv'deki kelde iyi sunuyor hani.Yada atv hafta sonu çıkan kadını yine eskisi gibi gün ortası ve saat 17'de verdikleri habere ceksin kel adamı haftasonuna alsin.Ali'de hafta içi olsun.Yada kadın yine dediğim saatlerde olsun kel adam sabah haberlerine sunsun.Ama onlardan vazgeçmesin.

Star'ada geçebilir bir sene geçmişti zaten.İnsanlar yadırgamaz.

kelden 5 tane yanyana gelse ali kırca etmez:)) bence en uygunu STAR STARDA TAM YERİNİ BULUR ..

aslında kermese gerek yok show eskiden +18 yayınlara girerdi geceleri şimdide yapsa birinci sıraya yükselir :))
Gece geç saatte kanal gezemiyordum eğer evde biri uyanıksa :F Ya o sahnelerden birine denk gelirsem.Ya o anda kumanda tutukluk yaparsa :F:F Şimdi rahat rahat versinler.İzleriz everallah :X

Bu duruma dusmek cok zor bisey ne kadar sevmesemde, kanali kapatmasinida istemem.Ne kadar kisi bu kanal'da calisiyo.. Kanal bitince sadece kendinden sorumlu bi sonuc dogurmayacak bussuru kisinin de ekmek parasi kesilecek.. Ve turk tv acisindan bi kanalin iflazi kaliteyi dusurucu cizgide etkiler..

benim açtıgım konu neden yayınlanmıyo admin???*

rtük e takılmıştır :)

- - - Ekleme - - -

Gece geç saatte kanal gezemiyordum eğer evde biri uyanıksa :F Ya o sahnelerden birine denk gelirsem.Ya o anda kumanda tutukluk yaparsa :F:F Şimdi rahat rahat versinler.İzleriz everallah :X

benim içinde iyi olur saat 02 ye kadar oturuyoruz bari gçözümüz gönlümüz şenlenir hem show da kazanır :))