Tematik kanal olmasını aklım almıyor. Bence öyle bir şey olmaz. Eğer olursa, o zaman 41 dizisi falan başka kanalda başlayacak.
Ali Kırca atv'ye geçse diyecem ama atv'deki kelde iyi sunuyor hani.Yada atv hafta sonu çıkan kadını yine eskisi gibi gün ortası ve saat 17'de verdikleri habere ceksin kel adamı haftasonuna alsin.Ali'de hafta içi olsun.Yada kadın yine dediğim saatlerde olsun kel adam sabah haberlerine sunsun.Ama onlardan vazgeçmesin.
Star'ada geçebilir bir sene geçmişti zaten.İnsanlar yadırgamaz.
Anlamadım ben keli yerdin mi övdün mü?kelden 5 tane yanyana gelse ali kırca etmez) bence en uygunu STAR STARDA TAM YERİNİ BULUR ..
Anlamadım ben keli yerdin mi övdün mü?
hımmm Star'ı mı yerdin Aliyi mi övdün gibi bi soruda çıkyor böyle söyleyıncebence yerdim gibi ) ama senin bakış açınla övdüm gibi duruyorsa yapacak bişey yok ))
hımmm Star'ı mı yerdin Aliyi mi övdün gibi bi soruda çıkyor böyle söyleyınce
eski türk filmlerini yayınlasınlar
para toplasınlar vadinin eski bölümlerini koysunlar.olabilir mi?
Kermes mi düzenleyelim yoksa show tv adına bi gece yardim gecesi mi düzenleyelim?para toplasınlar vadinin eski bölümlerini koysunlar.olabilir mi?
Kermes mi düzenleyelim yoksa show tv adına bi gece yardim gecesi mi düzenleyelim?
Gece geç saatte kanal gezemiyordum eğer evde biri uyanıksa Ya o sahnelerden birine denk gelirsem.Ya o anda kumanda tutukluk yaparsa Şimdi rahat rahat versinler.İzleriz everallahaslında kermese gerek yok show eskiden +18 yayınlara girerdi geceleri şimdide yapsa birinci sıraya yükselir )
benim açtıgım konu neden yayınlanmıyo admin???*
Gece geç saatte kanal gezemiyordum eğer evde biri uyanıksa Ya o sahnelerden birine denk gelirsem.Ya o anda kumanda tutukluk yaparsa Şimdi rahat rahat versinler.İzleriz everallah