Show Tv Yeni Sezona Yeni Dizayn ile Girdi !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,081
Puanı
1,060
Show Tv yeni sezona yeni dizayn ile girdi. Kanalın önce reklam jeneriği sonra ise fragman logosu değişti.

1ca7642d3e12bb73fb9d90341d6652ff.png

Reklam jeneriği:

http://tvarsivi.com/player.php?y=15&z=2012-09-03 20:48:00

Fragman logosu:

http://tvarsivi.com/player.php?y=15&z=2012-09-03 20:54:00

Son düzenleme:
Keske Show Tv bu sarfettigi çabalarini birazda web sitesine çabalasa..

Haberdeki resim Star'i anımsatti ama fragmanın sonunda adamın "Show 'TV'de " dediği andaki görüntülerdeki yuvarlak pullar atv'den esinlenilmiş geldi :X Ayrıca tanıtımda kullanılan altbantlar cok basit kalmiş.Otur 0

Haberdeki resim Star'i anımsatti ama fragmanın sonunda adamın "Show 'TV'de " dediği andaki görüntülerdeki yuvarlak pullar atv'den esinlenilmiş geldi :X Ayrıca tanıtımda kullanılan altbantlar cok basit kalmiş.Otur 0
Atv`nin şimdiki fragman logosu berbat. İnşallah değişir.
Atv`nin en sevdiğim fragman logosu buydu. Bayılıyordum

20110304_gonulcelen-42-bolumu-izle_k.jpg

Hele atv logosundan çıkan ışık ve kiçik pullar a harfinin üzerine düşüyordu ya. Süper bir fikirdi. :D Neden değiştirdiler anlamadım
Logo ve jenerik konusunda en tutarlı olan Kanal D.

Atv`nin şimdiki fragman logosu berbat. İnşallah değişir.
Atv`nin en sevdiğim fragman logosu buydu. Bayılıyordum

20110304_gonulcelen-42-bolumu-izle_k.jpg

Hele atv logosundan çıkan ışık ve kiçik pullar a harfinin üzerine düşüyordu ya. Süper bir fikirdi. :D Neden değiştirdiler anlamadım
Logo ve jenerik konusunda en tutarlı olan Kanal D.

Saydıgın fikir benımde cok hoşuma gitmişti ama ekranın yarısını kaplıyordu o yzuden pek sevmıyordum.Şimdikide tasarimlarida çok kucuk ama a harfinin ve turuncu (kutu) içinden patlayan konfeti komsetti hoş olmuş.Kanal D'de bişiler yapsa kaç senedir aynı.Ben en cok CNBC-e ve e2'nin tasarimlarini seviyorum :X