Show TV Genel Müdürü Kim Oldu?

irfani da alaydilar o zaman))) stari batırmıştır sanırım)) ne demiş atalarımız ucuz dizi alacak kadar zengin değilim))) show ucuz dizilerden hangisini tutturdu))
Ucuz dizi dediğim Adına Kalbime Yazdım gibi dizilerden sözetmiyorum, Fox'ta birçok örneği var izleyiciyi yormayacak O Hayat Benim gibi diziler.:)

ucuzla kasıt oyunculara ce senaristleri pek tanımamış diziler. ohb iyi oyunculari var
Sen benim ucuz dizilerden kastımın ne olduğudu anlamıştırsın ama dediğim gibi Kanal D ve Star Tv ile baş etmek zor olacak. Bu durum atv ve Fox içinde geçerli. Birde unutmadan acun'un tv8'i de var.:)

Sen benim ucuz dizilerden kastımın ne olduğudu anlamıştırsın ama dediğim gibi Kanal D ve Star Tv ile baş etmek zor olacak. Bu durum atv ve Fox içinde geçerli. Birde unutmadan acun'un tv8'i de var.:)
acun ucuz showlarla kanali kotarmaya çalışıyor. onu geçelim star acunsuz patlar showdaki para kimsede yok ama adama cemaat rahat vermiyor)) mesela bir yildir haberturkte dekolte yasaklandı)))

acun ucuz showlarla kanali kotarmaya çalışıyor. onu geçelim star acunsuz patlar showdaki para kimsede yok ama adama cemaat rahat vermiyor)) mesela bir yildir haberturkte dekolte yasaklandı)))
Hacı Star, Acun'suz patlar diyorsun admlar şimdiden sektörün en önemli yapımcıları Ay Yapım ve TMC ile dizi sözleşmesi yaptılar ve piyasadaki en iyi oyuncuları topladılar.

Show Tv'de ki para kimsede yok diyorsun. Hükümet Ciner'in madenlerini kapattı. Hem Star'ın sahibi Doğuş Grubu Türkiye'nin en zengin ailelerinden biri. Ferih Şahenk hatta Türkiye'nin en zengin kişisi.:)

Hacı Star, Acun'suz patlar diyorsun admlar şimdiden sektörün en önemli yapımcıları Ay Yapım ve TMC ile dizi sözleşmesi yaptılar ve piyasadaki en iyi oyuncuları topladılar.

Show Tv'de ki para kimsede yok diyorsun. Hükümet Ciner'in madenlerini kapattı. Hem Star'ın sahibi Doğuş Grubu Türkiye'nin en zengin ailelerinden biri. Ferih Şahenk hatta Türkiye'nin en zengin kişisi.:)
Bide endemol reaksiyon falan var insallah tutar dizileri starin

Mrlis Civelek Kanal d gibi kanalda harikalar yapti batmazlar merak etmun

O
Olabilir canli canli gosteriyorlar zaten 1-2 aya batarlar...​
Bakcsz Bence Salak Salak Konusmayi kanal d Melis Hanimin sayesinde bu gunlerde Melis Ayrildi Seda Sayanda kanal d den ayrilmisd

Son düzenleme:
Meğer cinerin drama müdürü cemaate yakinliyla bilenen Abdullah kılıçmış))) ben de diyorum show da niye dizi tütmüyor))) Melis civelek en azında bu işte starı batirsa da tecrübesi var bu işin tabanından geliyor. Cinlerin yaptığı denize düşen yılana sarılır muhabetti